Gość mikolaj Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czy ktoś z Kolegów miał okazję używać nowe Gloogi Hektor ? Może i one nie nowe, ja w każdym bądź razie dopiero na nie wpadłem. Chodzi o te modele ze sterem pod większym kątem niż w klasycznych.Do mnie paczuszka z kilkunastoma modelami zmierza, ale może ktoś już przetestował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/artykuly/mitologia-z-gloogiem-%E2%80%93-czyli-polowy-z-hektorem-r145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Fajny woblerek, dobrze trzyma się nurtu i rybki też łowi. Zaskakująco dużo rzecznych okoni na nie złowiłem. Cenowo przystępnie, ale kotwice do wymiany, bo firmowe druciaki strasznie kiepskie. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Klasyczne Hektory bardzo sobie cenię, artykuł znam, jak najbardziej.Chodzi mi jednak o to, że są nowe Hektory 4 cm ze sterem pod większym kątem. Coś jak płytko chodzące, nieprodukowane Hornety. I czy ktoś te próbował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi