skius Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Chciałbym gorąco podziękowac Koledze Piotrowi Tofilukowi (TOFIX99) za przekazanie sprzętu wedkarskiego wychowankom Domu Dziecka w Gołotczyznie. Przy okazji zakupu od niego kijka ,odgrzebał jakiś stary mój post i zaproponował dołaczenie do przesyłki spinningów i przynęt.Oczywiście dosłal je do mnie. Jestem wychowawcą grupy chłopców w Domu Dziecka.Moi podopieczni są zarażeni bakcylem wędkarstwa.Kilku pasjonowało się już w "domu rodzinnym" , a inni juz za moją inspiracją. Nie muszę nikomu chyba tłumaczyć ,że szeroko pojęte wędkarstwo jest doskonałym środkiem wychowawczym,a u niektórych i resocjalizacyjnym. W nast, tygodniu kilku chłopcow jedzie na obóz wedkarski.Potrzebne były spinningi,gruntówki,wiadra zanetowe i takie tam... Ja swój zbędny sprzęt na bieżąco oddaję,już nie miałem co dać.Finanse placówki pozwalają na co najwyżej zakup niezbędnej odzieży,środków czystości.Zakup wędek nie wchodził absolutnie w rachubę. Pomoc Piotrka spadła jak z nieba. Jeszce raz serdeczne Dzięki. ps,Jeśli ktokolwiek miałby zbędny sprzęt,zapraszam. ps,Jeśli komukolwiek przyjdzie na myśl sprawdzic czy sprzęt został przekazany,może zadzwonic ....Dyrektor Placówki OPiekunczo-Wychowawczej w Gołotczyżnie p.Beata Tyszkiewicz tel 23 672 30 37 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 TOFIX piona za akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi