pafek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Witam, od dawien dawna zabieram aparat nad wodę i gdy zapomnę to aż nie mam ochoty łowić, no bo co jak złowię rybę życia i jej nie uwiecznię na zdjęciu? "Nie ma zdjęcia nie liczy się ;)" Dawno już nie pisałem na j.pl a przecież sporo wiedzy czerpałem z tego forum, nawet odnośnie zdjęć. Ba, zdjęcia Roberta Hamera zawsze mnie inspirowały, zdjęcia patu były innowacyjne jak dla mnie, no a jak remek pojechał do USA focić jakieś zawody podlodowe? rozwalił system zdjęciami. Można by tak dużo wyliczać, ale lepiej podzielę się garścią swoich zdjęć. Wątek będę uzupełniał jak tylko zrobię fajne foto nad wodą Edytowane 10 Lipca 2014 przez pafek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Fajne zdjęcia ! Czekamy na następne .Co do jednego z nich mieliśmy podobne zamysły ! pzdr-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Bardzo klimatyczne, podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Ładne zdjęcia Aparatu nie mam rewelacyjnego, zmysłu fotografa też nie ale ponieważ bardzo lubię podlaskie rewiry.... zapodam coś od Siebie Edytowane 20 Lipca 2014 przez Pszemo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ładna woda i grubym pstrągiem pachnąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) To i ja się dołącze :-). Co prawda sceneria zimowa ale co Podlasie to Podlasie :-). Edytowane 22 Lipca 2014 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Na Podlasiu jeszcze nie byłem .... a widzę, że rzeczki super! Może kiedyś warto by tam jakieś spotkanie jerkbaitowe zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Grzegorz faje fotki super bo za oknem 31 stopni a godzina 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi