rapia Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam.Mam pytanie.Czy zna ktos odcinek Raduni koło Kiełpina bo sie tam jutro wybieram a jeszcze nigdy tam nie bylem?Dziekuje za wszelkie podpowiedzi.PZDR.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Podobno wycieli w pien,jest to odcinek dla klusoli wymarzony brak zabudowan i drog.Powiedzial mi koles ktory rozwoziKongera i slucha roznych wieści. Może lepiej do Somoninia lub Goręczyna i w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Czesc.Bede jutro w Kartuzach wiec interesuja mnie pobliskie odcinki rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny-hunter Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Witam Kolegów!W najbliższym czasie bede w okolicach Gdanska i chcialbym pomuchować na Raduni . Podpowie ktos jak tam wyglada sytuacja z lipieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 na raduni to lipa a nie lipień, niski stan wody strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi