Rafał73 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam kolegów,czy garmin echo 200 będzie dobrym wyborem na pierwszą echosonde a może lowrance mark 5x pro.Proszę o opinie użytkowników.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kunasz63 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja dzisiaj kupuje 201 za 800 z wysylka jak sie zdecydujesz do 16 to mozemy zamówić dwie moze jeszcze cos opuści. Opcja z 3letnia gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon82 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Na moje pierwsze echo kupiłem 150 i super wskazuje, widać wszystko elegancko tyle, że kupiłem nówke za 330 zł ... 200 będzie porównywalne z mark 5x pro.Czy lepsze czy gorsze tego nie powiem, na pewno idzie kupić taniej. Edytowane 10 Lipca 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Ja mam i złego słowa nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafał73
Witam kolegów,czy garmin echo 200 będzie dobrym wyborem na pierwszą echosonde a może lowrance mark 5x pro.Proszę o opinie użytkowników.Dziękuję
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi