Skocz do zawartości

Konger World Champion Zander

rapa10

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie skoro chłopakowi nie przeszkadza wklejka i obrotki to w czym problem ? Ktos powiedział ile ludzi tyle upodoban, tez zaczynalem od wklejki i lowilem nim tez obrotkami ....zaraz będzie o poprawności itp.dawniej germinka była super wypasianym spinningiem ...pozdrawiam

Dokladnie tak jak piszesz jest mylace ale w druga strone.... wedka jest przeszacowana. Moze i ja masz i lowisz na obrotowki 4/5 ale ona sie do tego nie nadaje. Mam ta wedke wiele lat i nigdy nawet nie staralem sie zakladac przynet takiej wielkosci. Dzisiaj z ciekawosci zalozylem obrotowke nr3 i podziwiam Cie skoro lowisz na jeszcze wieksze.

Wracajac do tematu to ja uzywam tej wedki na kleniojazie i pstragi. Pstragi lowie na twisterki 6cm na 2/3 gramowych glowkach i powiem szczerze, ze sprawdza sie w miare dobrze. Jezeli chodzi o sandacze to nie widze zastosowania tej wedki do polowow tej ryby ale skoro producent opisal "Zander" to pewnie cos mial na mysli...

Pzdr

Wracajac do tematu to ja uzywam tej wedki na kleniojazie i pstragi.......

......Jezeli chodzi o sandacze to nie widze zastosowania tej wedki do polowow tej ryby ale skoro producent opisal "Zander" to pewnie cos mial na mysli...

Pzdr

Nie spadają Ci z niej pstrągi i jazie ?

Przecież w tym  wędzisku ugina się tylko sama szczytówka.

Kiedy sandacz bierze na tzw. " wleczonego" wtedy używam tego kija , mocne podbicie jest trudne do zrobienia

Nie spadają Ci z niej pstrągi i jazie ?

Przecież w tym  wędzisku ugina się tylko sama szczytówka.

Kiedy sandacz bierze na tzw. " wleczonego" wtedy używam tego kija , mocne podbicie jest trudne do zrobienia

Nie zauwazylem ponadprzecietnej ilosci spadow w porownaniu z innymi wedkami. Nie mowie, ze to jest idealna wedka do tego typu polowow ale lepszej nie posiadam w swoim arsenale jeszcze.

Na "wleczonego" to jedyna metoda polowu sandacza jaka przyszla mi na mysl ale nie z gramaturami bliskimy max c.w.

Pozdro