pablo208 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Hej. Czy ktoś sie orientuję ? NA Grochalach Nowych koło Warszawy na starorzeczu widziałem ostatnio (dwa razy) dwóch gości popierdzielających na pychówce i zastawiających sieci na wspomnianym wcześniej starorzeczu . Czy ktoś z kolegów sie orientuję jak to mozna sprawdzić ? Może robią to legalnie itp. Ale , że ciekawski jestem to zapytam tu Pzdr P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 możesz sam poprosić o "wylegitymowanie" się a jeśli każą ci sp*** dzwonisz do panów co mają większą siłę przekonywania informując że masz podejrzenie popełnienia wykroczenia i tym oto panom ci panowie na łódeczce już się będą spowiadać. Sam zrobiłem tak dwa razy i potwierdzali że są z gospodarstwa rybackiego i mają pozwolenia. Prosta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na tym odcinku jacyś rybole są, ale mogą łowić jedynie we wtorek i czwartek.Dzwoń na PSR i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 no wiec własnie ja byłem we wtorek i czwartek .... Byli w kamizelkach odblaskowych no i sieci sobie obejrzałem ...duże oczka itp. Więc możliwe , że faktycznie mogą ...Następnym razem może faktycznie zapytam a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Zerknij jeszcze na rejestrację łodzi - jeśli na jej końcu nie ma litery R to możesz śmiało dzwonić na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Zerknij jeszcze na rejestrację łodzi - jeśli na jej końcu nie ma litery R to możesz śmiało dzwonić na policję.ooo dobrze wiedzieć ...dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak zobaczysz ich w inne dni tygodnia lub będą mieli drapieżniki (nie mają prawa ich odławiać) to dzwoń na PSR lub policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Z jakiej racji kolega ma ich prosic o wylegitymowanie sie ? nie jest straznikiem ani osobą uprawnioną do kontroli. Jesli plywaja w odblaskach to napewno rybaki bo chyba nie wierzycie ze klusole w odblaskach sieci zakładaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 bo chyba nie wierzycie ze klusole w odblaskach sieci zakładaja W tym kraju już mnie nic nie zdziwi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Z jakiej racji kolega ma ich prosic o wylegitymowanie sie ? nie jest straznikiem ani osobą uprawnioną do kontroli. Jesli plywaja w odblaskach to napewno rybaki bo chyba nie wierzycie ze klusole w odblaskach sieci zakładaja Nie był bym tego taki pewien Kilkanaście lat temu jadąc PKSem do Augustowa o godzinie 6:30 widziałem dwóch drogowców stawiających siateczki przy trzcinach (jezioro Blizno). A jakże - w pomarańczowych odblaskowych kamizelkach Skąd wiem, że to drogowcy? Od miesiąca grzebali się w jezdni w miejscowości Ateny, poza tym mieli dosyć dużą widownię kibicującą im z zaparkowanego przy drodze Żuka. Uprzedzając pytanie - nie zadzwoniłem do PSR bo nie istniały jeszcze telefony komórkowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Puki co nie wiem kim byli..wiem , że lowili we wtorek i czwartek , wiec jak wspomniał jeden z kolegów najprawdopodobniej legalnie. Będąc tam innego dnia, jeśli bądą przyjrzę się im dokładniej ...zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Napewno rybacy. Spotykam ich w tym rejonie w każdy wtorek i czwartek od lat. Dwóch gości w kamizelkach na pychówce z literką R. Czeszą wodę w dryfie od mostu nad 7ką do Zakroczymia. Kiedyś łowiłem w nocy z łódki,przeplywali blisko mnie i kazali mi spie...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Na Grochalach bez zmian. "Wędkarze z PZW" w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Trolling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Raczej łowienie w dryfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Panowie. Czy na główki można jeszcze wejść ? Jaki stan wody ? Był ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu_92 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Panowie. Czy na główki można jeszcze wejść ? Jaki stan wody ? Był ktoś ?Wszystkie główki pozalewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Kaziu dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi