JakubS Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kiedyś r?łwnie?ź i mnie skusiła niska cena Kenarta.Niestety po 15 min obławiania wiślanego przelewu wypadł z niego ster i moja przygoda z Kenartami się zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 skusił mnie kształt, osobiście u?źywam modeli Winner i Sneck ( Sneck na szczupaka i okonia) natomiast winner w rozmiarze 3,5 cm zar?łwno klenie jak i pstrągi oraz bolenie - rzeczny uniwersał! Doskonała praca tych wobler?łw. Jedynym mankamentem są często wypadające stery i niezbyt wysokiej jakości kotwice. Niemniej ich wymiana i kropelka kleju do steru i jak nowy. W pudełku mam je zawszei polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ka?źdy, powtarzam ka?źdy jeden kenart, kt?łrego miałem, lub mam złowił rybę. na małe płaskie woblerki były klenie, na większe pstrągi, na średniego pękatego siadł kiedyś sumek przy zmianie łowiska na trolling. Żaden nie był super kilerem.Jakoś jednak nie mogę się do nich przekonać i mam ich niewiele. Sam nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kenarty winnery 3,5cm niezawodne na kropki Pięknie pracują w bystrzach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 dziekuje za opinie i link ktory tez rozswietla pytanie o cechach woblerow Chcialbym wiedziec kto je robi i gdzie mieszka ...co znaczy slowo Kenart ? moze jakas ich strona internetowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jerry:http://www.kenart.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulgimic Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 tu masz stronęhttp://www.kenart.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 dziekuje juz obejrzalem . Rozumiem ze Tworca jest Artur Janoszka , ciekawe co oznacza nazwa Kenart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam mam pytanie dotyczące woblerów kenart szczególne interesuje mnie łowienie okoni na wodzie stojącej czy nadadzą się? wobley jakie sobie upatrzyłem to Hunter , Winner i Diver łowi ktoś na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Wg mnie wobki Kenarty są mocno niedoceniane. Mam ich spory zapas ( chyba z każdego rodzaju ) i mam na nie całkiem niezłe wyniki. A cena powoduje że w razie zaczepu rwać nie jest żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Wg mnie wobki Kenarty są mocno niedoceniane. Mam ich spory zapas ( chyba z każdego rodzaju ) i mam na nie całkiem niezłe wyniki. A cena powoduje że w razie zaczepu rwać nie jest żal Dokładnie dobre wobki w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Też lubie Kenarty. Ładnie pracują i nie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Łowie na duże Bassy, Trolle i Perche Szczupaki i okonie nie narzekają. Stosunek Cena/Jakość/Łowność zdecydowanie na plus.Ps. do wymiany tylko kotwiczki i kółeczka łącznikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Używam (Diver, Winner), dobrze trzymają się nurtu, praca stabilna, ryby mteż się na nie trafiały, relacja cena jakość na bardzo dobrym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Przeglądając allegro i poszukując fajnych woblerów na pstrąga i klenia natrafiłem na woblery Kenart,moje pytanie do was: czy woblery tej produkcji są coś warte?jak wygląda ich praca?czy są łowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Przeglądając allegro i poszukując fajnych woblerów na pstrąga i klenia natrafiłem na woblery Kenart,moje pytanie do was: czy woblery tej produkcji są coś warte?jak wygląda ich praca?czy są łowne? Są prawie 4 strony poświęcone tym woblerom wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, nie trzeba zakładać kolejnego tematu ( połączyłem Twój z już istniejącym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Przeglądając allegro i poszukując fajnych woblerów na pstrąga i klenia natrafiłem na woblery Kenart,moje pytanie do was: czy woblery tej produkcji są coś warte?jak wygląda ich praca?czy są łowne?Są warte tyle ile ich cena, pracują poprawnie ale bez fantazji, łowią kiedy są ryby. Dynamic, Fox, Winner to moje typy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Na klenia proponuję wobler Bison,Diver jedyny mankamentem jest to,że stery są słabo sklejone i czasami wypadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Kiedyś kupiłem na próbę 1 szt. nie wierząc, że za 10 zł można nabyć dobry wobler. A jednak... winner to bardzo dobry wobek na klenie, a za tą cene nie szkoda jak się zerwie przynętę. Mam jeszcze kilka modeli, m.in. pływające imitacje szczupaka. Generalnie - jak za tą cenę - rewelacja. A wypadające stery czy słabe kotwiczki to trafiają się i u producentów mających woblery dwukrotnie droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja używam głównie modelu winner na pstrągi i klenie dla mnie rewelacja .Długo szukałem woblerów pływających które dobrze latają , kenarty takie są polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Winner i diver dobre woblerki, wcześniej stała pozycja w kleniowym pudle, teraz w większości łowię na swoje wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mam winnery, huntery, i jeszcze kilka innych modeli pływających pod banderą Kenarta i od kilku lat świetnie się sprawdzają, posiadają zadowalającą mnie pracę, odpowiadające mi malowanie no i oczywiście bardzo przystępną cenę Nie zauważyłem żeby kotwiczki były do wymiany, wręcz przeciwnie są bardzo ostre i na grubo ponad kilkanaście sztuk trafiła mi się może jedna do wymiany, która posiadała nadlany grot, który nie był ostry. Powiem więcej, kotwice w kenartach są bardziej ostre niż w dużo droższych salmiakach, w których kotwica pozostawia wiele do życzenia. Na jesieni ubiegłego roku odpadł mi w hunterze ster podczas łowienia, co zdarzyło mi się mam nadzieję pierwszy i ostatni raz, choć muszę przyznać, że i bez steru miał on ciekawą węzowatą pracę, która kilka kluchów skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaccaaa Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 W moich pudełkach wobki Kenart to nr 1. Polecam szczególnie modele Hunter i Winner na Klenie i Jazie. Na większe modele Winnera świetnie biorą Szczupaki i Sandacze. Modele Winner, Sneck i Pike sprawdzone są również na irlandzkich Szczupakach, szczególnie kolory fluo. Dodam, ze moim killerem jest Winner 5 w kolorze czarnego Głowacza. Jutro będę testował nowy model Shark. Jeśli chodzi o wypadające stery, to też mnie to spotykało, ale w tamtym roku zauważyłem znaczną poprawę (może zmienili klej, bo ja dalej walę sterami w odrzańskie kamienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Kenart ma kilka modeli na trocie np Sneck, Dynamic, Fox. Sprawdzily sie komus te wobki na trociach? Kotwiczki mozna zostawic czy do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi