Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Witam, kiedyś kupiłem na jerku lipę od pewnego użytkownika i chciałbym poprosić o jego nick. Nie wiedziałem kogo o coś takiego zapytać więc zrobiłem na szybko temat, jak tylko się dowiem to będzie do usunięcia. Drewienko było miodne... W zakładkach zostało mi jedynie coś takiego: "Strona 1 z 7 - sprzedam LISTEWKI Z LIPY tanio... - napisał w Sprzedam: Witam! sprzedam listwy z lipy- suche proste bez sęków...mam listewki w rozmiarach 10mm./ 28mm. i 15mm. /28mm. ....są w odcinkach po około 25cm. i 50cm. cena za 1m listwy to 3zł. ( czyli zamawiając 4 listewki po 25cm. płacisz tylko 3zl.) poza tym to mam deski o grubosci 28mm. i jak ktoś potrzebuje jakies konretne wymiary to prosze pytać...do ceny trzeba doliczyć koszt wysyłki-paczka 10-15zł. w zalezności o..."Ktoś coś wie? Edytowane 12 Lipca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) mi106 też u niego brałem Edytowane 11 Lipca 2014 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Super, dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Brałem, to dobre słowo, bo już nie można z tego co się orientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kurcze, szkoda kapitalne było -miękkie, zero sęków itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Może się mylę ale to moje ogłoszenie. W każdym razie posiadam deseczki lipowe jeszcze. Przejrzę jutro dokładnie co mi zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja mam z osiki (jesli mi zaden sasiad nie zajumal ze strychu gdzie sie suszyly), bardzo miekkie ale deski nie są rowne, zdarzaja sie sęki i tylko wymiar 80x10x1. Są takie se:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @judo1988 poszukaj jakby ktoś miał dobrą lipę w takiej cenie jak wyżej i podobnych wymiarach to byłbym bardzo zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Judo priv z wymiarami jak największych gabarytowo listew poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Joker jeśli interesują Cie takie grubaski to jak najbardziej. Takich pod duże wobki mam pod dostatkiem. Nie wiem dlaczego ale mam do nich duża słabość Jutro wszystko pomierzę i podeślę zainteresowanym. Cena jak najbardziej podobna będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak coś to tez bym chętnie troszkę wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Moja lipa to nie lipa Ona jest sucha jak pieprz i pozbawiona sęków. Te najgrubsze dechy to jak pamiętam topola. Ale też suchutka i bardzo ładnie się struga. Edytowane 11 Lipca 2014 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To jak coś to ładuj tutaj jaką masz tą lipę (wymiary itd), targu dobijemy na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Jest tak. Z lipą jest lipa...Listewki które były odłożone ktoś z domowników wykorzystał innym celu niż struganie wobków i ich krótko mówiąc brak. Zostały mi solidne dechy topoli których grubość to 28-32mm. Idealny materiał na duże woby lub średniaki. tego materiału jest pod dostatkiem. Jeszce dziś pstryknę fotki i zapodam tutaj. Edytowane 13 Lipca 2014 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja topole odpuszczam i szukam dalej lipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Znalazłem ofertę na PF, co o niej myślicie?http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-drewno-lipowe-c-10_238.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 lipa ale nie lipna jak najbardziej na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Szkoda ze nie maja w ofercie szerszych listewek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Parę osób pytało o osikę wiec wrzucę tutaj fotkę (dostawca sam nie był pewny czy to osika czy lipa w każdym razie jest bardzo miękkie): Wymiar: 80x7,5x1,3cm Edytowane 17 Lipca 2014 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 @Pasta wziąłbym, ale już zamówiłem 8 metrów lipy z linku wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Spoko, tak sie doczepilem do tematu bo pare osob chcialo fotke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja kupuję od tego pana z alledrogo http://allegro.pl/listewki-lipowe-lipa-na-woblery-od-1zl-za-metr-i4200130001.htmlŚmiało mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 @Pasta wziąłbym, ale już zamówiłem 8 metrów lipy z linku wyżej No i powiedź kolego jak z "jakością" tej lipy którą kupiłeś w PF?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Jak dla mnie jest super, nie odstaje od tej od kolegi mi106 chociaż miałem składać reklamacje, na 8 metrów drewna trafiły się dwa sęki o średnicy 3mm :PPolecam jak najbardziej, warto, drewno miękkie i wysuszone ps. dostawa jest ekspresssssowa Edytowane 23 Lipca 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ps. gdyby ktoś był zainteresowany to na predator-fishing pojawił się poliwęglan, chwilę go nie było, ale jak widać powrócił Cena to jakieś 2,40 za płytkę.I jest jeszcze balsa o większych gabarytach, deski 10cm x 3 cm x 100cm. Może komuś się to info przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi