Chcę zakupić ponton kolibri 280 i jakiś silnik elektryczny do niego.(nic nadzwyczajnego tak aby mi wystarczył na sporadyczne wypady) Jaki silnik i jakie akumulatory mam wybrać bo jestem zielony.
Akweny po jakich będę pływał to maksymalnie zbiorniki o powierzchni 60 ha . Metoda to dopłynięcie w daną miejscówkę, troling sporadycznie.
PS. A może zaproponujecie jakiś inny zestaw do pływania.
Pytanie
beny1655
Witam,
Mam pytanie Panowie do Was.
Chcę zakupić ponton kolibri 280 i jakiś silnik elektryczny do niego.(nic nadzwyczajnego tak aby mi wystarczył na sporadyczne wypady) Jaki silnik i jakie akumulatory mam wybrać bo jestem zielony.
Akweny po jakich będę pływał to maksymalnie zbiorniki o powierzchni 60 ha . Metoda to dopłynięcie w daną miejscówkę, troling sporadycznie.
PS. A może zaproponujecie jakiś inny zestaw do pływania.
Dzięki Bartek
Top użytkownicy dla tego pytania
28
13
12
8
Popularne dni
23 Gru
21
16 Sty
15
20 Sty
13
21 Sty
10
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 28 odpowiedzi
siarq 13 odpowiedzi
maweric 12 odpowiedzi
Jozi 8 odpowiedzi
Popularne dni
23 Gru 2017
21 odpowiedzi
16 Sty 2016
15 odpowiedzi
20 Sty 2016
13 odpowiedzi
21 Sty 2016
10 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
Dzis byl szybki test silnika Epropulsion spirit 1.0 Jednostka : detka 3,6m, alu podloga, kil Obciazenie laczne : 200kg - 2 osoby Warunki : Spora fala Pierwsze Wrazenia: Silnik jest poprostu cichy.
newrom
A dla mnie pomyłką jest noszenie ciężkich aku, i brak możliwości zatankowania na wodzie w razie problemów (ostry wiatr w dziób, kończy się paliwo. W spalinie odkrecam zwykłego PETa z benzyną, ekran i
maweric
Również popieram strefę ciszy na jeziorach, co do zbiorników zaporowych nie koniecznie .Kolego Bartek silniczek elektryczny od 30 w górę, lepiej zainwestować w większe aku .
Opublikowane grafiki
174 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi