Chcę zakupić ponton kolibri 280 i jakiś silnik elektryczny do niego.(nic nadzwyczajnego tak aby mi wystarczył na sporadyczne wypady) Jaki silnik i jakie akumulatory mam wybrać bo jestem zielony.
Akweny po jakich będę pływał to maksymalnie zbiorniki o powierzchni 60 ha . Metoda to dopłynięcie w daną miejscówkę, troling sporadycznie.
PS. A może zaproponujecie jakiś inny zestaw do pływania.
Pytanie
beny1655
Witam,
Mam pytanie Panowie do Was.
Chcę zakupić ponton kolibri 280 i jakiś silnik elektryczny do niego.(nic nadzwyczajnego tak aby mi wystarczył na sporadyczne wypady) Jaki silnik i jakie akumulatory mam wybrać bo jestem zielony.
Akweny po jakich będę pływał to maksymalnie zbiorniki o powierzchni 60 ha . Metoda to dopłynięcie w daną miejscówkę, troling sporadycznie.
PS. A może zaproponujecie jakiś inny zestaw do pływania.
Dzięki Bartek
Top użytkownicy dla tego pytania
28
13
12
8
Popularne dni
23 Gru
21
16 Sty
15
20 Sty
13
6 Mar
10
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 28 odpowiedzi
siarq 13 odpowiedzi
maweric 12 odpowiedzi
Jozi 8 odpowiedzi
Popularne dni
23 Gru 2017
21 odpowiedzi
16 Sty 2016
15 odpowiedzi
20 Sty 2016
13 odpowiedzi
6 Mar 2016
10 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
Dzis byl szybki test silnika Epropulsion spirit 1.0 Jednostka : detka 3,6m, alu podloga, kil Obciazenie laczne : 200kg - 2 osoby Warunki : Spora fala Pierwsze Wrazenia: Silnik jest poprostu cichy.
newrom
A dla mnie pomyłką jest noszenie ciężkich aku, i brak możliwości zatankowania na wodzie w razie problemów (ostry wiatr w dziób, kończy się paliwo. W spalinie odkrecam zwykłego PETa z benzyną, ekran i
maweric
Również popieram strefę ciszy na jeziorach, co do zbiorników zaporowych nie koniecznie .Kolego Bartek silniczek elektryczny od 30 w górę, lepiej zainwestować w większe aku .
Opublikowane grafiki
174 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi