sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Panowie, szukam zbiornika w okolicach Warszawy (w granicach długich macek ZTM) i w samej stolicy, który niekoniecznie musi być rybny, co więcej, może być całkiem bezrybny ale za to musi być dość czysty. Chodzi o to, że chciałbym wreszcie nagrać uczciwe wideo z pracą swoich przynęt i potestować ich pracę w zbiorniku gdzie będę mógł prześledzić ją na większych dystansach. Rzeki, w których dotychczas "kręciłem", Narew, Wisła i ostatnio Bug, nie dają możliwości nagrania przyzwoitego wideo- tym bardziej komórką. Dlatego potrzeba mi czegoś w stylu "młodej" żwirowni itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Świder jest stosunkowo czysty i można trafić płytkie kawałki z jasnym dnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Właśnie sprawdziłem, coś w tym stylu byłoby ok, a jak z uciągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Powiem Ci Piotrek że byłem w kilku miejscach i na jakichś zakrętach i małych rozlewiskach jest wolniutko a czy są też szybkie odcinki nie mam pojęcia, rzeczki nie znam ale pamiętam właśnie że mnie zaskoczyła przejrzystość wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No to się tam na pewno pojawię w tym sezonie, może nawet nie jeden raz. Można się kiedyś w kilka osób ustawić na ostrą jazdę solarisem bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mogę Cię w dwa fajne miejsca zaprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To jutro (znaczy dzisiaj) dogadamy nad wodą. Nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi