vBartek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Przeglądając wiadomości wpadł mi w oko taki krótki news o zarybianiu z samolotu. Podobno na przeżywalność pomaga trzepotanie http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/rybi-deszcz-w-utah-z-samolotow-prosto-do-jezior,1300839.html?playlist_id=12681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Po takim treningu dopiero podczas holu wyskakują z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 I powietrza im nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dobre! Ale jak na mój gust, to mogliby trochę niżej zejść przy tym zrzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dobre! Ale jak na mój gust, to mogliby trochę niżej zejść przy tym zrzucie To chodzi o równomierne rozmieszczenie, żeby dziadki nie wyłowiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) no i 90% tych ryb kaput po zderzeniu z wodą Edytowane 12 Lipca 2014 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dobre! Ale jak na mój gust, to mogliby trochę niżej zejść przy tym zrzucie Też o tym pomyślałem w pierwszej chwili ale z drugiej strony patrząc, chyba sobie policzyli (mam nadzieję ) jaka wysokość jest optymalna żeby ich wszystkich nie pozabijać. Przy niższej wysokości plus prędkość samolotu mogły by się odbijać od wody jak "kaczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Też o tym pomyślałem w pierwszej chwili ale z drugiej strony patrząc, chyba sobie policzyli (mam nadzieję ) jaka wysokość jest optymalna żeby ich wszystkich nie pozabijać. Przy niższej wysokości plus prędkość samolotu mogły by się odbijać od wody jak "kaczki".słuszna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Gdzieś już kiedyś czytałem o takim zarybianiu i o ile dobrze pamiętam to straty na poziomie 8-10% mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi