zuraw16 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jak montowaliście odbojnice w swoich łodziach?Wklejaliście na sikę?Na nity czy zakładaliście na gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miras1983 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Wkładasz odbojnice do np. miski z gorąca wodą ,trzymasz w niej ,aż do zmięknięcia gumy, po kąpieli przykręcasz początek śrubą do łodzi i zakładasz na rant naciągając przy tym ile pary w rękach ,koniec przykręcasz drugą śrubą . Powinno ci po zabiegu naciągania sporo jej zostać, i nie powinno być potrzeby jej dziurawienia np. nitami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zuraw16 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dzięki za info Tak też myślałem,najmniej inwazyjna metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 A ja mam pytanie nieco innego rodzaju...otoz mialem zamiar zalozyc na swoja lodke taka "listwe" odbojowa, ktora bylaby przybita/ przymocowana do juz istniejacej, drewnianej dechy wzmacniajacej burte.Moj zamiar ostudzilo to, ze gdy chcialem cos takiego nabyc to mi zaproponowano kupno...w 100m opakowaniach... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Gumo od przybytku głowa nie boli, a zawsze " resztkami " możesz się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zuraw16
Jak montowaliście odbojnice w swoich łodziach?Wklejaliście na sikę?Na nity czy zakładaliście na gorąco?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi