Shark Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dokładnie, w moim przypadku chodzi o bardzo lekki opad. Nie potrzebuję "wyciągarki" która waży 400g. Ten co zamówiłem waży 190g ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Penn Conquer vel Atlantis polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witajcie, przymierzam się do zakupu kołowrotka pod Sandacza z opadu i prosiłbym Was o radę... Interesuje mnie kołowrotek wytrzymały, nie chcę by po 2 latach strzelały w nim tryby bądź krzywiło się w nim cokolwiek tak jak miało to miejsce w mojej okoniowej Catanie 2500 podczas przyłowu szczupaka. Drugim i bardzo ważnym kryterium jest to by bardzo ładnie nawijał plecionkę. Mam zamiar kupić teraz Shimano Aero bo w sumie spełnia moje kryteria ale może Wy doradzicie mi coś lepszego? Kołowrotek chcę podpiąć pod st. Croix Avid 1/8 - 1/2 oz a więc nie będę jakoś super ciężko łowił. Rozmiar kołowrotka raczej do 3000 no chyba,że macie lepsze propozycje.Planowany budżet raczej do 500zł bo miałem małe problemy z autem . Interesują mnie kołowrotki zarówno nowe jak i używane. Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam - Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Mam lepsza propozycje - jesli Shimano z obecnej oferty, to rozmiar 4000. Niby wydaje sie do takiego kija za duze, ale przykladowo Rarenium wazy tylko 240 gramow. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Rarenium fb ciężko będzie kupić za 500,chyba że używane fa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Za 5 stow ciezko, ale moze za 6 i pol sie da. Poza tym jest i nowy Stradic w podobnym budzecie, tez lekki. Warto dolozyc. Niskopolkowe Shimano czy Daiwa to nieporozumienie przy spinningu, juz lepiej szukac ryobowatych...ale ostatnio ludziska i na swietego Zaubera narzekaja, rzekomo nie jest juz taki swiety ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 NIe wiem właśnie czy decydować się na nowe kołowrotki... Nie są one już tak niezawodne jak stare maszynki. Co myślicie o Aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 http://jerkbait.pl/topic/23767-shimano-aero-4000-spinning/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Andrzej aka Godski posiada chyba Aero,może coś Ci powie na temat tego młynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Moją opinię masz w powyższym linku. Jak masz dodatkowe pytania to dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi