Brambor Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Mam takie pytanie, z czego jest zrobiona pokrywa i stópka kołowrotka Shimano Ultegra i Biomaster ( 05). Z aluminium czy plastik jak resztę korpusu. http://www.amingotackle.com/images/uploads/Ultegra_4000.jpg Coś tam znalazłem w necie: Hybrid Aluminium Body Może ktoś potwierdzi. Edytowane 13 Lipca 2014 przez Brambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W Ultegrze 98 jest taki sam napis. Oznacza on, że część korpusu jest z aluminium a cześć z grafitu, dokładnie cześć ze stopką jest z aluminium, a reszta grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dziękuję za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, mam pytanie o szpule do Biomastera 4000 JDM 05 - ktoś może mi wymienić z jakich jeszcze kołowrotków będzie kompatybilna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi