Skocz do zawartości

Wil Micro Lures

Hcv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich lurebuilderów i nie tylko. Woblery robie od zimy 2014 i teraz chciałbym zaprezentować kilka zrobionych z pozostałości materiałów. Byłem juz na tym forum ale troszkę namieszałem i wracam ponownie z ,,poprawionym zachowaniem". Obecnie zbieram pieniądze na materiały bo choroba lurebuildingu dopadła mnie bardzo mocno i ciężko jest sie od tego odciągnąc. Oto kilka moich wobków czekających na lakier.

post-57188-0-08469300-1405328918_thumb.jpg

post-57188-0-68746800-1405328983_thumb.jpg

post-57188-0-67762500-1405329056_thumb.jpg

Edytowane przez Wil

Hahaha przeczytałem ładny klasyczny pożądek hahah :D . W tym tygodniu kupie sobie farby i bedzue mozna aero malowac tylko jeszcze jakąś opone skombinuje i mi posłuży jako kompresor bo przy wobkach max 4cm kompresora narazie nie bede kupywał bo z hajsem jest ciężko. W wieku 15 lat ciężko robote znaleźć ale kombinuje cos na ulotkach, pomoc przy remontach itp. Zbieranie owocow i wszystkie wydatki ida na materialy. Ta choroba mnie za mocno zaraziła (Lurebuilding) :D

Drut dentystyczny? :D też od niego zaczynałem, ale sobie odpuściłem, mało elastyczny jest, ciężko nadaje się mu odpowiedni kształt :ph34r:

Teraz zamawiam coś takiego: http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-drut-na-stelaze-do-woblerow-itp-rozne-grubosci-c-10_161.html

Dużo tańszy, elastyczniejszy, jest go więcej itd.. ;)

Wyglądają całkiem spoko, jak będziesz wklejał kulki to pamiętaj żeby dać je w osi woblera, jak dasz za blisko którejś krawędzi to wobler będzie mógł Ci się wykładać ;p a i nie zapomnij o prostym nacięciu na ster, czasem wystarcz minimetr bądź dwa i wobler będzie kręcił się wokół własnej osi :)

Malowanie jest takie jakie jest. Rodzice mówią ze jest bardzo ladnie. Mi też sie wydaje, że malowanie pedzelkiem juz troche opanowalem. Reszte jajcakow bede malowal aero ale najpierw czekam na cleanux i jakas duzą opone. Teraz obawiam sie, żeby nie spierdzielić ze sterami (naciecie)

Jakie byly by najlepsze stery do tych wobkow bo chcem zamowic u Konrada jeszcze kilka.

Szerokość wobka:0,5cm

Długość wobka:2,7cm

Chcem zeby woby pracowaly nawet przy wolnym prowadzeniu

Mam nadzieje ze sie podoba

Pzdr Wil :P

post-57188-0-53938800-1405636980_thumb.jpg

post-57188-0-21275500-1405637031_thumb.jpg

Edytowane przez Hcv