Hcv Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Aa mozecie wrzucic zdjecie jak ten techniqol wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Jest sporo różnych cudów - eksperymentować trza :-) Edytowane 26 Lipca 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Distal rapid, żaden ster jeszcze mi nie wypadł a woby były nieźle łochane po kamulcach, polecam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 To zacznijmy od Distala Rapid jak sie sprawdzi to zostane przy nim a jak nie sprawdzimy Techniqol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Zmagania z malowaniem nad jajcakami dobiegły końca Mam rozkmine jaki ster mam dobrac ale to juz się ogarnie. Wobki mają 2.9cm-3.0cm a jutro ide do biedronki je zwarzyc na dziale owoce warzywa Jak uda mi sie je dobrze ustawic to zrobie zestawy i wystawie na giełde. Musze se w koncu kupic komprsor. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wobki zacne. A co do wagi, kup sobie to: http://allegro.pl/y65-waga-jubilerska-precyzyjna-dokladn-500g-0-01g-i4365239869.htmlMajątek to nie jest, a waga bardzo dokładna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Postaram sie ale jeszcze mam dlugi u rodzicow ale mysle ze jakies 2g moze max 3. Takie male pociski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A lodówkowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Ja chyba Te Twoje ważyłem... Bodajże neicałe 2g ... A lodówkowca sam bym chciał - jakby ktoś miał za dobre pieniądze. Jak nie, to chyba zaatakuję olejaka 24l ... Ceny takie czasem, jak cześci lodówkowca ... Edytowane 29 Lipca 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No tak ale ja chcem juz lodowkowca z pelnym wyposazeniem bo jak zapomne odlaczyc to jak huknie w domu to babcia zawalu dostabie i tak juz ma swoje lata wiec ciezko troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 A tyle co ja wydam na czesci to kupue se nowy jakis ale najpierw probowac bede z lodowkocem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja mam lodówkowca prostego jak konstrukcja cepa,sprężarka,zbiornik, manometr, szybkozłaczka do przewodu i tyle nie licząc reszty części którymi to wszystko połączymy Mam jeszcze presostat, ale nie podłączyłem go jeszcze(2 lata) na moje potrzeby wystarcza w 100 % a co do olejaków to kiedyś takim malowałem ,ale głośne cholerstwo niemiłosiernie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 To sprobuje tym lodowkowcem ale wpierw nusze zarobic oddac dla rodzicow 100zl i kupic kompresor i farby bo sue konczą wlasnie temu staram sie jak najmocniej przy woblerkach zeby je komus sprzedac bo w moim wieku nikt mnie do pracy nie weźmie a kompresor za darmo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 W Twoim wieku dzieciaki spokojnie pracują w truskawkach, porzeczkach i innych zbiorach. Wystarczą chęci... Jak będziesz zdeterminowany, znajdziesz zajęcie. Ja w Twoim wieku zbierałem butelki na plaży i ciułałem na jakieś grosze na resorówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Chcialem na borówkach dorobić ale od 16 lat i trzeba mieć badania sanepidowskie. Właśnie temu staram się przy wobkach żeby te kilka zł zarobić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) A nie lepiej by było kupić za tą kasę parę spray'ów?Ciche, starczą na długo, czyścić po każdym malowaniu nie trzeba, a cuda można nimi wyczarować tak samo jak aerografem. Zobacz co Tomy wyrabia bez aero (np http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/page-435#entry1463089 ). Edytowane 30 Lipca 2014 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Bo Tomy ma talent i mu to wychodzi. Narazie bede machał pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 A nie lepiej by było kupić za tą kasę parę spray'ów?Ciche, starczą na długo, czyścić po każdym malowaniu nie trzeba, a cuda można nimi wyczarować tak samo jak aerografem. Zobacz co Tomy wyrabia bez aero (np http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/page-435#entry1463089 ). O ile mi wiadomo, TOMY już posiada aero ... Poza tym, nie zrobisz takiego efektu spreyami... Wiem, bo sam tak psikam ... A przymierzam się do kompresora i aero ... Ta droga jest dobra . Bo Tomy ma talent i mu to wychodzi. Narazie bede machał pędzlem. Łukasz, do zbioru jagód i grzybów, czy czego, co tam rosnie na polu, czy w lesie nie trzeba badań sanepidowskich ... Do wykopek ziemniaków tez nie ... Do zbierania butelek, puszek i innych ustrojstw też nie . Można tez komuś skosić trawnik, posprzątać w domu, zrobić zakupy itd. Mało podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mieszkam w bloku otaczają mnie.bloki trawniki kosi adminiatracja w lesie susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ale butelki/puszki pewnie możesz zbierać ... Albo zakupy staruszce zrobić . Dobry uczynek, a i może pare groszy wpadnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Bo Tomy ma talent i mu to wychodzi. Narazie bede machał pędzlem. I o to chodzi - bez talentu a przede wszystkim ćwiczenia i próbowania nic Ci nie da żadne aero. To nie narzędzie prowadzi do sukcesu, tylko praca i pomysły. O ile mi wiadomo, TOMY już posiada aero ...Poza tym, nie zrobisz takiego efektu spreyami... Wiem, bo sam tak psikam ... A przymierzam się do kompresora i aero ... Ta droga jest dobra . Może i posiada - ale zobacz link który wrzuciłem jako przykład tego, co potrafi wycisnąć ze spray'ów.Moim zdaniem lepszego efektu nie potrzeba Nie twierdzę że ta droga jest zła - każdy maluje jak mu pasuje. Zwracam tylko uwagę na to co wyżej - to nie narzędzie maluje, tylko twórca. Najważniejsze są kreatywność i (ciężka) praca. Narzędzie może tylko pomóc. Nie jest tak że ktoś kupi aero i nagle zacznie pięknie zdobić woblery Pozdrawiam i życzę łownych i ładnych konstrukcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie licz Łukasz na sprzedaż wobków bo można się przeliczyć i to bardzo. Radziłbym jednak abyś dorobił w inny sposób, kolega seemoore dał ci jak na tacy sporo dobrych pomysłów i pamiętaj, jak sam się za pracą nie zakręcisz to ona ci z nieba nie zleci. Dużo chęci i determinacji to 80% sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Za moich czasów to były jeszcze Ochotnicze Hufce Pracy... ...i widzę że nadal są - http://www.podlaska.ohp.pl/ Tylko trzeba mieć ukończone 16 lat, nie wiem czy masz. W Białymstoku parę ofert mają. Powodzenia! Edytowane 30 Lipca 2014 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dokładnie jak napisał Rudi to nie jest tak że zaczniesz robić woblery i odrazu bedziesz zarabiał na woblerach do tego trzeba ciężkiej pracy , sprawdzania itp na początku jest najtrudniej . Życze powodzenia Edytowane 30 Lipca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mieszkam w bloku otaczają mnie.bloki (...)O, to sporo okien do umycia Jak dasz dobrą stawkę, to zarobisz sporo więcej niż na woblerach. Sporo razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi