Melanzyk Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No jak na moje oko głupi pomysł kotwice będą Ci sie haczyk w ramiona, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Już to przerobilem i pomyślałem o tym. Jeszcze mozna wobki tylko na środku wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Łukasz nie słuchaj Melka... nie zawsze masz branie na zawodach a tu---PEWNIAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Moim zdaniem lepiej by było umieścić dwa takie paski pionowo na szelkach plecaka - ale wyżej żeby nie zaczepiać rękawem - podobnie jak na kieszeniach kamizelki. Niezłym substytutem kamizelki na małe pudełeczka są też saszetki na dokumenty z paskiem biodrowym. Można kupić za grosze a jedno-dwa pudełeczka wejdą i wygodniej niż w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jeśli chodzi o nerke to myslalem nad tym ale wole dozbierac te 200zl i kupic sobie graffa. Ja juz probowalem macgac jedna czexcie wedki w domu i nie zaczepialem za wobki. Ale jesli zaczepie to jaki to jest problem zeby wobki zachaczyc na srodku gąbki? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Aj Łukasz, łowiąc myśląc o tym, że musisz uważać raczej nigdy się nie zaczepisz... ale gdy będziesz ciskał się w ciężkim terenie na dobrą miejscówke lub też będziesz holował rybę stojąc w jakiś chaszczorach dopiero wtedy możesz niespodziewanie poczuć kolejne branie...Od niedawna mam kamizelkę, a tak to chodziłem ciągle z torbą na ramieniu (jest gdzie piwko ponosić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) po co 200zł ja mam z kerfa za 20 i mi drugi sezon służy Edytowane 20 Września 2014 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Takie 4 zrobilem przez ten czas. Ta szkoła... Zielone czekaj na.lakier i stery a pomaranczowe odpoczywaja do soboty a potem nurkowanie w jaziowe dołki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Duży postęp zrobiłeś kolego :-) oby tak dalej! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Przy tych akurat mało starałem ale postaram sie przy nastepnej serii zeby byly oszalamiajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wyglądają zachęcająco chętnie bym takimi porzucal ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Oo jak fajnie moje wypociny tyle rzeczek zwiedzą Edytowane 25 Września 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Fajne te maluchy Łukaszu Kleniaki będą gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No i z tym już jest problem. Moje wobki schodza na 30-100cm i nie moge namierzyc zadnego klenia Ostatniego zlapalem tydzien temu a teraz juz chyba poplyneli na wieksze rzeki. Normalnie to takie killery ze ulala. W ciagu jednego wypadu najwiecej zlowilem 7klenikow 20-30cm i 4okonie 20-25cm. To byla sieka . A wracajac do tematu moze ktos mi podpowie gdzie szukac kleni i jazi o tej porze roku. Ogladalem filmik Jakuba Podleśnego i szukalem w dolkach na.wiekszych rzekach i nici Pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Dziś z Łukaszem biczowaliśmy na małej rzeczce gdzie jeszcze niedawno klenie waliły aż miło. Trafiały się szczupaczki w głębszych rynnach i okonie na wsteczniakach albo na kaczych dołkach, jednak za cholerę nie daliśmy rady kleńczaków namierzyć. Dodam że rzeczka ta ma średnio około 1,20m głębokości i dołki maksymalnie 1,80m i dość spory nurt. Oczywiście jest zmeliorowana więc nie ma naturalnego charakteru, jednak zaczyna nabierać powoli swoją pierwotną formę( pojawiają się fajne rynienki, przelewiki). Edytowane 27 Września 2014 przez djwieczorynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 wobki coraz fajniejsze jak jeszcze przejdziesz na mniej cukierkowe malowanie to powinno być dobrze no ale efekt choinki chyba każdy początkujący musi przejść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No tez ostatnio to zauważyłem. Moje jajcaki wygladaja jai cukierki. Musze cos zmienic w malowaniu ale mam jedno malowanie które jest najbardziej łowne Zrobie w okolo 10odcieniach i moze coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mialem troche czasu przed zabraniem sie do jajcakow i wysteugalem o to takiego jerka 3.2cm wazy jakies 3.5g moze 3 nie wiem moze cos z niego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Trochę nowości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jerk fajnie sie kolebie, uklejka na gorze chodzi jak marzenie a dolna... :/ skacze tak jakby chciala sie wbic w dno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 O no i co ty teraz zrobisz z tą skaczącą ukleją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No to są trzy wyjścia ,pierwsze to dognij ster do dołu ,drugie ,wymień ster na dłuższy wąski przy wyjściu z woblera a rozszerzający się na drugim końcu a trzecie wyjście to kiedyś tam ci zapodam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kształtem to mi bardziej krąpika przypomina niż ukleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 to jest nażarta ukleja!a 3 opcja to łowić a nie strugać ("_")ten łokoń w środku to już ładnie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi