Skocz do zawartości

Wil Micro Lures

Hcv

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem lepiej by było umieścić dwa takie paski pionowo na szelkach plecaka - ale wyżej żeby nie zaczepiać rękawem - podobnie jak na kieszeniach kamizelki.

Niezłym substytutem kamizelki na małe pudełeczka są też saszetki na dokumenty z paskiem biodrowym. Można kupić za grosze a jedno-dwa pudełeczka wejdą i wygodniej niż w plecaku.

Jeśli chodzi o nerke to myslalem nad tym ale wole dozbierac te 200zl i kupic sobie graffa. Ja juz probowalem macgac jedna czexcie wedki w domu i nie zaczepialem za wobki. Ale jesli zaczepie to jaki to jest problem zeby wobki zachaczyc na srodku gąbki? :D

Pozdrawiam Łukasz

Aj Łukasz, łowiąc myśląc o tym, że musisz uważać raczej nigdy się nie zaczepisz... ale gdy będziesz ciskał się w ciężkim terenie na dobrą miejscówke lub też będziesz holował rybę stojąc w jakiś chaszczorach dopiero wtedy możesz niespodziewanie poczuć kolejne branie...

Od niedawna mam kamizelkę, a tak to chodziłem ciągle z torbą na ramieniu (jest gdzie piwko ponosić)

No i z tym już jest problem. Moje wobki schodza na 30-100cm i nie moge namierzyc zadnego klenia :) Ostatniego zlapalem tydzien temu a teraz juz chyba poplyneli na wieksze rzeki. Normalnie to takie killery ze ulala. W ciagu jednego wypadu najwiecej zlowilem 7klenikow 20-30cm i 4okonie 20-25cm. To byla sieka :P. A wracajac do tematu moze ktos mi podpowie gdzie szukac kleni i jazi o tej porze roku. Ogladalem filmik Jakuba Podleśnego i szukalem w dolkach na.wiekszych rzekach i nici :P Pomocy :D

• Like 1

Dziś z Łukaszem biczowaliśmy na małej rzeczce gdzie jeszcze niedawno klenie waliły aż miło. Trafiały się szczupaczki w głębszych rynnach i okonie na wsteczniakach albo na kaczych dołkach, jednak za cholerę nie daliśmy rady kleńczaków namierzyć. Dodam że rzeczka ta ma średnio około 1,20m głębokości i dołki maksymalnie 1,80m i dość spory nurt. Oczywiście jest zmeliorowana więc nie ma naturalnego charakteru, jednak zaczyna nabierać powoli swoją pierwotną formę( pojawiają się fajne rynienki, przelewiki).

Edytowane przez djwieczorynka