Hcv Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 W tym roku łowienie se już odpuszcze. Musze zbierac na lepszy sprzet bo ten ktory mam to masakra. Wydalem 300zl a zylke musze zmieniac co 3-4 wyjazdy. Bo albo sie robia brody albo zylka zaczyna sie skrecac i owijac przelotki szczytowe Dzisiaj moj Dragon Viper zacząl sie zacierac na glowce jigowej 4-5g + paproch. I co ja mam z takim czymś zrobic...?Teraz tylko zbierac i zbierac kaske bo na ten sprzet juz mi szkoda slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dzisiaj moj Dragon Viper zacząl sie zacierac na glowce jigowej 4-5g + paproch. I co ja mam z takim czymś zrobic...?Przesmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Drugiego Vipera też smarowałem smarowałem i problem przybywał znowu i teraz od miesiąca na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No uklejka sprawdzona wczoraj padło troche rybek na zawodach, ale niestety tylko ufalo mi sie wycisnac wymiar z bolka 42.4cm :/ druga ture zerowa. Wystarczylo tylko lapnać okonka 18cm i 1 miejsce Ogółem padly dwa szczupaczki 34-35cm i dwa bolki 20cm i ten 42cm. Zerwal sie szczupaczek okolo 45cm ale naszczęscie uratowal wobka ,,wyplowajac" go nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Sukces tkwi w prostocie? Troche machalem pedzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Takie troche forecastowe :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No może troche nie wzorowałem się na jego tylko od niechcenia rachu ciach,zeby na wtorek zdążyć Jakoś nastepne bedąw kolorze złotym bo się bardzo spodobał kolorek od Rudiego dodam jakiś czerwony pyszczek albo dupke czarne paski i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Chyba nie ma czegoś takiego jak forecastowe :-) ,kiedyś była gdzieś jakaś kłótnia ,kto wymyślił jajka :-) śmieszne ,wielu ludzi czy robiąc owady czy woblery wiele ,wiele lat temu miało jajca hahaha nawet po dwa :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Chyba nie ma czegoś takiego jak forecastowe :-) ,kiedyś była gdzieś jakaś kłótnia ,kto wymyślił jajka :-) śmieszne ,wielu ludzi czy robiąc owady czy woblery wiele ,wiele lat temu miało jajca hahaha nawet po dwa :-). Tomku, Tak oczywiscie, wszystko wlaczajac samego woblera wymyslil krol Julian. Nie woblera zreszta ale wszystko inne jak blachy podlodowe czy gumy. Z forecastowymi to chodzilo o malowanie zapewne Pozdrawiam, Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 E no nie żartuj sobie :-) ja wszystko wymyśliłem ,przez ostatnie dwa lata ;-):-):-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No to zmienie malowanie i wymysle jakis ,,swój" patencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No co ty ,jeśli chodzi o malowanie to jeszcze śmieszniejsze jest stwierdzenie że to forecastowe :-):-):-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Przy nastepnej serii jajcakow pokaże swój ,,styl" i nie bedzie żadnych podejrzeń ze od kogoś coś skopiowalem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Widzę, że mój post spowodował lekkie zamieszanie napisałem go 100% w żartach, nie oskarżam Łukasza o żadne kopiowanie czy coś podobnego na pierwszy rzut oka skojarzyły mi się z wobami forecasta i to byłoby tyle w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Pod koniec tygodnia dodam kilka wobków Musze cos wymylic zeby mi woblerki nie gasly przy 1g jajku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Pride luzik ,ja też sobie pisze żartobliwie :-) tak jak ty ;-):-):-) ,nie ma żadnego zamieszania :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Ostatnia seria jajcakow na ten rok na ukończeniu. Bedzie to wersja bardziej lotna bo z jajkiem az 1g. Potem lecimy z pstrągówkami z sosny Edytowane 17 Października 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ojoj poważnie się zaczyna :-):-):-) a czemu z sosny i jakie to są wobki pstrągowe :-):-):-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dla mnie się z sosny łatwo struga Będę robić wobki jakieś 4-5-6-7cm o pracy lekko lusterkującej x lub v.Cuś takiego +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 hehehe spoko :-) mam nadzieję że zanim zdecydowałeś się za to zabrać poczytałeś co nie co i wiesz już przynajmniej teoretycznie jakie zależności i prawa żądzą standardowymi woblerami ;-):-):-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Cuś tam kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jajcaki ukończone. Teraz tylko kąpiel w lakierze i na testy.Wyszły jakieś tam ala pstrążki, strzebelka i coś tam Zabrałem się również za jakiegoś pstrągowego, równo 6cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Pierwszy kropek. Może nie jest to szczyt malowania, ale coś powinno sie skusić jesli praca bedzie dobra Edytowane 21 Października 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Widzę postępy. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak jest ,jeśli praca będzie dobra :-) :-):-) ,może jednak najpierw zrób woblera o jakiejś pracy ,która ci odpowiada a potem maluj :-) kolejność obowiązkowa ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi