Hcv Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolejne 3 pstrągówki. Troche nie wyszły, ale dopiero w zyciu 4 woblery zrobiłem tak duże(większe)- ciągle jajca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 coraz lepiej kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzieki staram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Kolejne 3 pstrągówki. Troche nie wyszły, ale dopiero w zyciu 4 woblery zrobiłem tak duże(większe)- ciągle jajca Noo, ten deep runnerek na gòrze wyszedł dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nieeeeeeeeeeeeeee!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ups... Pierwszy gips w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kiedyś miałem na nodze i na nadgarstku :/ Czyli to będzię trzeci ale na szczęście 2 tygodniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ale na szczęście 2 tygodniowy to mam dwa tygodnie przerwy na fejsie z pytaniami - jaki dać ster , ile ołowiu i jak pomalować pstrąga :lol: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Hahaha pisać dam radę. Tak na poważnie to pytam się temu, że nie ogarniam temtu z wiekszymi woblerkami niż moje jajcaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Hehe Łukaszku widzę że przerwa będzie w woblerozie xD To ja wpadam do Ciebie po areo i się trochę pobawię w malowanie xD wracaj do zdrowia szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Okey czekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kasiora wpadnie musisz to rozpatrywać jako inwestycje krótkoterminową Nieeeeeeeeeeeeeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) A czemu ja gips zakładałem ? Tak to i bym ze skreconym chodził zrósł by się ale zawsze to kamizelka lub plecionka za free i palec prosty . Ale i tak tyćke żałuje bo balsa płacze- nikt jej nie chce obrobić Edytowane 6 Listopada 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 eee Popeye ma racje xD kasiora wpadnie to i na kija szybciej dozbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Plus jutrzejsza wypłata za ulotki. Ulala uzbiera się niezła sumka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Malowanie aero mi sie już ,,znudziło" bo doszedłem do wniosku, że nie opłaca się brudzić maszynki na kilka takich małych dziadów, a malowanie musi być szybkie i skuteczne. A więc dzieki temu udało mi się stworzyć kilka z których wstawie zdj. tylko 2 bo reszta jest w takich samych kolorkach 1. 2. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Wil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Całkiem milusie robale ... Ciekawe jak z ich pracą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 To nie może nie pracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 w najbliższym czasie może mi się uda coś nakręcić w wannie bo w przydomowej rzeczce spływa dużo liści i różnych smieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nadrabianie zaległości w toku. Dalej widać pełną grupkę tych malowanych co wcześniej. A przed nimi kolejna seria- niepełna bo muszą jeszcze z 20 kolegów dostać. Nie wiedziałem, że aż tak pomaga rysowanie linii przy struganiu. Wszystko ładne się struga i symetrycznie, ale jak porównałem z wobkami wcześniejszymi to nie było różnicy w symetri woblerka. Chyba mam dobre oko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W dwuszeregu zbiórka :ph34r: .Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A jak trzeba trzymać krótko, żeby przy wodowaniu nie uciekały w wodną roślinność, no chyba, że z rybą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ja wole urwać w zielu niż w pysku ryby...co prawda żadne rwanie nie jest miłe ale szkoda mi ryby gdy odpływa z przynętą. dawaj coś nowego Lukasz, dopracowałeś już jajcaki teraz rób inne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Hmm cos pokombinuje z pstragowymi takimi max 4cm bedą uniwersalne Edytowane 21 Listopada 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No Łukasz , jestem pod ogromnym wrażeniem twoich ostatnich dzieł. Trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi