Hcv Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Staram sie, a i tak mam myśli ze nie wyciagam od siebie maximum. Teraz myśle na logiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Będzie czym kusić prace nadal trwają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Groszki takie. A świcom sie jak psu jojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Po 2-3 warstawch podkładu będzie inaczej i będą gładźiutkie jak pupciu niemowlacciu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 fajne te jajcaki przy takiej dlugosci steru gleboko schodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ster skracam nad wodą przy ustawianiu osobno w każdym woblerku, ale myślałem nad takimi sdr, żeby oczko przesunąć jeszcze z 3mm do przodu. przy takim ustwieniu steru zejdą na 1m-1.5m przy dłuższym wypuszczeniu tak do 20m od szczytówki powinny zejść na około 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 To nie może nie pracować Łukasz Takie jaja to miał tylko Kazimierz Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Aż 1-gramowe ulalala. Korony dla innych z głów spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 W kilku nie za bardzo pionowo ster ? Tak mi się wydaje ze mogą nie za atrakcyjnie zamiatać, chyba że mocno ster przytniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 We wszystkich ster jest za długi Wszystkie moje wobki pracują po przycięciu steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Na miniaturce wydawało mi się że są wklejone pod różnym kątem. Łukasz nie każda praca jest pożądana, że pracuje nie znaczy ze będzie łowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Czy ktoś orientuje się jak zapobiec zaciekom farby podkładowej w zaznaczonych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Każdy po wyjęciu z puchy po chwili dupcią naciskasz na kawałek suchej gąbki ( takiej do naczyń ) i jeszcze jedno - to jest podkład i najlepiej go rozcieńczyć żeby nie był strasznie gęsty Edytowane 24 Listopada 2014 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tak jakoś Przy dzisiejszej temperaturze nie szło ustawiać i nagrać jakiegoś filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 bajer ten ster ciekawy jestem jak bedzie się zachowywal mój kij podczas zwijania;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Każdy ster jest mniej więcej skracany na długość 3 czarnego wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ahaaa to ty robisz to celowo i podczas testow po prostu docinasz tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Łukasz przy -8*C nawet by mi się nie chciało iść ustawiać nad rzekę a co dopiero nagrywać filmów Wobki fajne Edit... teraz to nawet -10 jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek będziesz mógł wobki w przeręblu ustawiać xD Edytowane 29 Listopada 2014 przez sobol18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 ahaaa to ty robisz to celowo i podczas testow po prostu docinasz tak?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Misja zakończona sukcesem. W sumie z pod lodu uratowałem około 15 jazików kleników i płotek. Uwięzione byly pod lodem gdzie miały jakies 3-4cm luzu od dna. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Wil 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Łukaszu wzorowa postawa no cóż teraz tylko życzyć kolejnego spotkania jak już troszkę podrosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Obiecałem im, że wrócę. Dzisiaj jedynie do podbieraka wpadały, bo jajcaki musiałem ustawić. Jutro c.d. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzisiaj rybki nie chciały współpracować, ale udało mi się wypatrzeć tego oto pana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ładne zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi