adamekkp Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 ochyda, pijawka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) To je minozaur Kropki lubią takie Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czy ktoś orientuje się jak zapobiec zaciekom farby podkładowej w zaznaczonych miejscach20141123_224057.jpgJa w swoich woblerkach wbijam szpilke w dupke eliminuje to powsawanie nadmiaru lakieru na ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masz może fotki jak to +/- wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pewnie wygląda jak szpilka wbita w dupke wobka tu nie ma filozofii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Spróbuje tak dzisiaj i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wyjdzie chyba mniej gruba dupka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) W oczekiwaniu na lipę... Muszę kupić inny drut bo z tego (Predator - Fishing) nie dam rady wyginać już. Po 40-50 tylnych wkrętach paluchy bolą zabójczo, już nie wspomnę o przednich oczkach do dr-ów, których w ogóle nie dałem rady ukręcić Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To coś słabiutko, ja niedawno 200 sztuk z 0,8mm ukręciłem ręcznie bez oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Może masz lepszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Jaki masz ten drut,w sensie jaką grubość ? Edytowane 15 Grudnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) 0.6mm Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Taki w zębach idzie kręcić.... Ja kiedyś takie wkręty robiłem wkładając drut w imadło modelarskie i "nakręcałem" ręcznie za pomocą małych jubilerskich kombinerek...szedłem jak burza,nawet jak przeciąg ..,zero stresu,zero wycieńczenia,zero brzydkich słów przy robocie itd...Nawet się to przyjemnie robiło...Podejrzewam,że drut i technikę masz dobrą,tylko marudzisz i zwalasz winę na zły drucik ., Edytowane 15 Grudnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ale paluchy bolął, aż do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Robisz U z drutu i w imadło.Im bardziej rozwarte U tym bardziej gwint będzie ciasny i zaznaczony.Haczyk na wkrętarkę,bieg wsteczny i jedziesz.Przy twardszym drucie pierwsze 2-3obroty powoli żeby się zdążył trochę podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Ok dzięki panowie za zainteresowanie i pomoc. Ja uciekam do swojej pracowni i za jakąś godzinke;dwie przyjde z efektami Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No z tym imadełkiem to już idzie łatwiej. W sumie nakręciłem już 83 tylne oczka, ale wciąż brakuje oczek do dr-ów ktorych nie umiem zrobić. Ma ktos jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Lipa dojechała, więc trzeba coś działać... Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czym mogę wyciąć te korpusiki. Piła odpada bo się zajeżdże jak kołowrotki z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nożyk albo skalpel i dawaju Wladimir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Łukasz a może wyrzynarkę skombinuj Kształtki na listwie zaznacz i masowo wycinasz wtedy a jeśli nie masz dojścia to brzeszczotem i tak jak Kuba napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dalej jajcaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak moje ulubione przynęty. Jeszcze tylko ogarnę jakieś smużaki... A co do wycinania to myślałem nad szlifierką. Jajcaka w kombinerki, żeby paluchów nie wsadzić bo te małe cholerstwo ma 2cm--> trzymanie w palucach takiego mikrusa przy szlifierce która się obraca ze ulala to dla mnie hardkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Lipa dojechała, więc trzeba coś działać... 20141217_230053.jpgCzy ktoś może mi podpowiedzieć, czym mogę wyciąć te korpusiki. Piła odpada bo się zajeżdże jak kołowrotki z rynku 20141217_225719.jpgMoże tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ooooooo :o Też tak chcem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To podbij do Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi