dragon@ Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Smyrki, poj: Smyrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jajo zawsze moze odpasc badz tak dla przeciwnosci sugeruje nazwe : CASTRATO ewentualnie ONE BALL JOHN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyczek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Lolek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Knypek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 WILK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No i koniec... Pomimo małego zamieszania zebrało się sporo nazw, ale tylko jedna mogła wygrać. Kol. badtobone wygrał ten konkurs nazwą ORION i od dzisiaj nie będzie jajcaków tylko Orionki Dziękuję wszystkim za zainteresowanie P.S. badtobone zgłoś się na pw i napisz co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Armia się trochę zmniejszyła pomimo popełnionych błędów, ale nie jest źle. Orionki niebawem będą gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Wil że tak zapytam tylko z ciekawości co ma Orion wspólnego z jajkiem? nie mogę się doszukać powiązania a zastrzegłeś że w nazwie musi być coś związane z jajkiem. Oczywiście decyzja jest Twoja jaką nazwę obierasz z nadesłanych i ta również mi się podoba tylko jakoś tak ...... Edytowane 8 Stycznia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Od razu mówię, że w nazwie nie musi być koniecznie coś zwiazane z jajkiem Mój tato dodaje Śmigacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 O wybacz nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ale JAJcAki!!! nie bylo mnie raptem dwa dni na forum a tu taka niespodzianka dziekuje sliczne i napisze na priv bo juz odczytalem twoja wiadomosc:-) ale i tak wieksza nagroda dla mnie bedzie to jak zobacze je u innego wedkarza na lowisku a ten powie ze lowi na Orionki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) HASŁO PROMUJĄCE Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Pride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 wobLery!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Po co ten wulgaryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wulgaryzm jest ocenzurowany dodałem to w żartach, ale widać trochę za sztywno tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No nie unoś sie juz piekne haslo reklamowe hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mi się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ok, ok, pełen chillout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Między woblerkami ukręciłem kilka ,,pierzakow''. Mistrzostwo to nie jest , ale sie przyda przy nauce. Z braku materiałow i czasu tylko takie dwa modele mogę kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 No i git. Od czegoś trzeba zacząć. Sarna fajny materiał. Ja dostaję uczulenia od sierści. Normalnie swędzą i puchną mi oczy. Nic to za jakiś czas i ja umotam coś na sarnie.Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) No i w końcu znalazłem czas i chęci na ukończenie tej ostatniej serii. Mimo popełnionych błędów przy konstrukcji troszkę się zmniejszyła, ale myślę, że malowaniem nadrobiłem Moja mama mówi, że będę się na 100% nadawał na kosmetyczkę (malowanie paznokci i te sprawy...) P.S. Badtobone Twoje lecą na warsztat zaraz po tym jak dotrze do mnie drut Mam nadzieję, że się podoba. Pozdrawiam Edytowane 3 Lutego 2015 przez Wil 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Poezja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Te niebieskie są piękne , w ogóle wszystkie są super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Czym żeś je tak pięknie popryskał?! Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi