Tomy Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Bardzo dobra praca i wyglądają świetnie.Takie maluchy to nie jest prosta sprawa pomalować.Trzymaj ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzięki. jak zrobię tą większą partię to wstawie filmik wobków z innymi sterami. Będą schodzić do max 50cm jak i do metra. Będzie też gromadka takich które zejdą na 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) No i wystrugane Edytowane 12 Marca 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ile ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Będą wklejane kulki o wadze 1gr i 1.5gr. Oczywiście przy takiej wadze nie będą do bardzo wolnego prowadzenia, tak jak to przy zimowych jaziach. Robię je z myślą o dalekie rzuty i dostanie się tak małym woblerkiem w miejsce gdzie nikt inny nie bedzie miał jak dorzucić. Jest to bardzo przydatne np. na zawodach gdy wszyscy idą jednym przegiem, a duży przelew jest pod drugim brzegiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 100 lat!I pamiętaj, w życiu warto znaleźć swoje miejsce 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 "Nieuchronnie zmierza ku pełnoletności" Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 stówa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziękuję za życzenia z całego serducha Tak bez tych życzeń pusto by tu było , więc postanowiłem pokazać co tam słychać u moich mikrusów. Na razie czekam prawie miesiąc na stery od Konrada, więc w wolnym czasie kończę jeden model. Potem resztę-ok. 180szt. Złożyło się elegancko, bo w dniu urodzin Pan z poczty przyniósł moją kleniową wykałaczkę kol. @Dąbek111 zaskoczył mnie swoją wiedzą jak i umiejętnościami przy budowie kijków. Blank pod moją rzekę wybrałem przez telefon, a biorąc kij do ręki czułem że to był strzał w sam środeczek- Phenix M1 SP962XUL. Pan Rafał spisał się mistrzowsko. Za niedługo testy nad wodą, na sucho - rewelacja Pozdrawiam zaglądających Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Najlepszego młody! Graty! Masz teraz kijek ponad 2x droższy od mojego najdroższego! I gdzie tu sprawiedliwość? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Graty Will.Fajny sprzęt i tak trzymaj.Nie ma co szkłem dupy wycierać. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajny pomysł na pokazanie stadka "kurczaczków" ,ode mnie 6-tka! Teraz spinka i malowanie,bo patrząc po obserwatorach to szacowne gremium będzie Cię oceniało...Spełnienia marzeń i wytrwałości w działaniu! Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki panowie za miłe słowo Jeśli się coś chce, to się to zdobędzie. W moim przypadku jestem z siebie zadowolony, bo teraz wiem że opłacało się biegać od bloku do bloku i wrzucać ulotki Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Sto Lat! Kijka niestety nie miałem okazji "pomacać" ale prezentuje się bardzo przyjemnie Niech służy! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 100lat i oby wobki były jeszcze łowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) No i jest kolejna seria. Do udanych jej nie mogę zaliczyć, ponieważ cos weszło w reakcje z poliwęglanem i lekko stał się żółty- na szczęcie nic go nie osłabiło. Z braku chęci do malowania jest dużo niedoskonałości. Miałem problemy z aerografem i mogłem pomalować tylko te mini płoteczki.Obiecuję, że przy następnej serii( już niedługo )się poprawie!Pozdrawiam Tych co zawiodłem serdecznie przepraszam Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Wil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Logo moich maluszków wygląda tak: Mogą dojść minimalne poprawki, ale myślę że już jest ok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) A tym czasem nowy model na rok 2015. Będzie to wersja cięższa od poprzedniej z drobną pracą.Bardzo dobre rozwiązanie, gdy natkniemy się na przelew pod drugim brzegiem rzeki i to właśnie tam będą spławiać się jazie. Taką przynętą można będzie sięgać na bardzo daleko. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Super to logo ale tylko w tym jednym kolorku będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Najprawdopodobniej tak, ale jak mówiłem wcześniej może troszeczke się zmienić, czy kolorystycznie?-zobaczymy Edytowane 2 Maja 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Genialne to logo! Micro jest ciężkie do przeczytania, reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzisiaj logo powinno być ciut zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi