Skocz do zawartości

Wil Micro Lures

Hcv

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, zgadza się. Są to oczka wkręcane w wobler. Wklejam je na żywicę epoksydową i trzyma bardzo dobrze. Biorąc pod uwage wytrzymałość żyłki jaką łowi się tymi maluszkami to przy większej rybie szybciej pęknie żyłka niż wypadnie wkręt, chociaż myślę że te wkręty wytrzymają przyłów bolka z 70cm

Lubie łowić małymi przynętami. Finezyjny spinning to moja bajka. :)

Robienie takich mikrusów sprawia mi dużo frajdy, a co najlepsze na taką malutką przynętę może uderzyć wszystko. :) Czy to nie jest fajne uczucie gdy przyłowem będzie bolek z 70cm i hol kijkiem do 12g? :D

Ja też łowie małymi woblerami, kiedyś wobler to minimum 5cm w góre, jednak zrezygnowałem i zacząłem łowić na małe wobler, bardziej się przekonałem do takiego łowienia gdy zakupiłem wędzisko 1-9g, jednym słowem poezja.

A to jest prawda gdy łowisz na takie małe wobki i zdarzają się ciekawe przyłowy :D obecnie łowie na Cormorana ULX i Motala :P

Lubie łowić małymi przynętami. Finezyjny spinning to moja bajka. :)

Robienie takich mikrusów sprawia mi dużo frajdy, a co najlepsze na taką malutką przynętę może uderzyć wszystko. :) Czy to nie jest fajne uczucie gdy przyłowem będzie bolek z 70cm i hol kijkiem do 12g? :D

Łukasz dla Ciebie będzie fajne uczucie ale dla bolka już chyba mniej fajne po holu na takiej klusce :(

Woblerki masz super, muszę się uśmiechnąć po jakąś sztukę na testy :)

• Like 2

Dopiero teraz spojrzałem, że jesteś z Białegostoku ;]

Ja w tygodniu jestem 30km od Białegostoku i się zastanawiam czy karty nie wykupić na okręg białostocki.

Mam jakieś 7km nad Narew i 12 km nad Biebrze ;]

Co tam są jeszcze za ciekawe łowiska u Ciebie? ;]

Rzeka Supraśl. Malownicza rzeka, która jest dopływem Narwi. Jest obfita w klenie, dużo białorybu, troszeczke jazia, okonia i małego szczupaka. Moja ulubiona rzeka, choć czasem może pokazać totalne bezrybie. :D

Edytowane przez Wil