bielik Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Logo bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jeszcze troszkę trzeba będzie poczekać na stuningowanie loga Dojdzie inna czcionka napisu i ewentualnie troszke kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Majóweczka udana. A tutaj taki nocny amator 4 z przodu jest. Edytowane 3 Maja 2015 przez Wil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Nowy model przed lakierowaniem. Może uda się dzisiaj ustawić A tutaj cała grupka Edytowane 3 Maja 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Rym cym cym nadal dym. Edytowane 4 Maja 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Tak będzie wyglądać moje logo. Wcześniejsze było za czerwone i troszke nieczytelne. Oto i one Edytowane 5 Maja 2015 przez Wil 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Rym cym cym nadal dym. dym.jpg Dobrze widzę na tym zdjęciu jakieś wkręty? Co Ty z nich robisz? Edit: Chyba już wiem To skręcony drut na oczka... Edytowane 5 Maja 2015 przez noname Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Tak, zgadza się. Są to oczka wkręcane w wobler. Wklejam je na żywicę epoksydową i trzyma bardzo dobrze. Biorąc pod uwage wytrzymałość żyłki jaką łowi się tymi maluszkami to przy większej rybie szybciej pęknie żyłka niż wypadnie wkręt, chociaż myślę że te wkręty wytrzymają przyłów bolka z 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzisiaj były oczka, jutro będą jajeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Logo rewelacyjne tak ma być !!!! Właśnie delikatny czerwony akcent ma podkreślać najistotniejszą w nim treść - to jest to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Masz cierpliwość do tych maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Lubie łowić małymi przynętami. Finezyjny spinning to moja bajka. Robienie takich mikrusów sprawia mi dużo frajdy, a co najlepsze na taką malutką przynętę może uderzyć wszystko. Czy to nie jest fajne uczucie gdy przyłowem będzie bolek z 70cm i hol kijkiem do 12g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja też łowie małymi woblerami, kiedyś wobler to minimum 5cm w góre, jednak zrezygnowałem i zacząłem łowić na małe wobler, bardziej się przekonałem do takiego łowienia gdy zakupiłem wędzisko 1-9g, jednym słowem poezja.A to jest prawda gdy łowisz na takie małe wobki i zdarzają się ciekawe przyłowy obecnie łowie na Cormorana ULX i Motala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Lubie łowić małymi przynętami. Finezyjny spinning to moja bajka. Robienie takich mikrusów sprawia mi dużo frajdy, a co najlepsze na taką malutką przynętę może uderzyć wszystko. Czy to nie jest fajne uczucie gdy przyłowem będzie bolek z 70cm i hol kijkiem do 12g? Łukasz dla Ciebie będzie fajne uczucie ale dla bolka już chyba mniej fajne po holu na takiej klusce Woblerki masz super, muszę się uśmiechnąć po jakąś sztukę na testy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Jak dostaną wszyscy co czekają i zostanie dla mnie kilka to odejmę jednego dla Ciebie. Na razie nie mogę obiecać, że będę je mieć na 100% w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dopiero teraz spojrzałem, że jesteś z Białegostoku ;]Ja w tygodniu jestem 30km od Białegostoku i się zastanawiam czy karty nie wykupić na okręg białostocki.Mam jakieś 7km nad Narew i 12 km nad Biebrze ;] Co tam są jeszcze za ciekawe łowiska u Ciebie? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Rzeka Supraśl. Malownicza rzeka, która jest dopływem Narwi. Jest obfita w klenie, dużo białorybu, troszeczke jazia, okonia i małego szczupaka. Moja ulubiona rzeka, choć czasem może pokazać totalne bezrybie. Edytowane 10 Maja 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zaraz zobaczę gdzie to ;]Ja póki co się waham z wykupieniem, bo nie wiem czy czas będzie na łowienie Chociaż okolice fajne i ciekawe. Niedaleko Jeżewa Starego jestem póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie daleko od Białegostoku Jak coś to wpadaj. Uzgodnimy wcześniej co i jak. Gdzieś się na pewno spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Napisz mi jeszcze na pw jak wyglądają opłaty i gdzie najbliżej dam radę je opłacić jak coś No właśnie nie jest daleko więc może uda się gdzieś wybrać na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja bym się do Jeżewa w życiu na ryby nie wybrał bo już Kononowicz mówił co się stało się pod Jeżewem co się stało się.... do tej pory nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 wobki dotarly, dziekuje, bardzo ladne i napewno je potestuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To elegancko. Pod koniec tygodnia pokaże nowe woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzisiaj były oczka, jutro będą jajeczka. 20150510_020932.jpg Nie ma to jak 2w1 - zabawa (wobki) i nauka (pierwiastki)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Skupiałem się na woblerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi