Skocz do zawartości

Wil Micro Lures

Hcv

Rekomendowane odpowiedzi

Dwumasztowiec z zawodów na malucha zielonego z czerwoną bródką. ????

post-57188-0-67469300-1431949528_thumb.jpeg

Szkoda że pierwsza tura na zero bo na obrotówkę kol. Szymon3069 spadł mały jasio, ale i tak jestem szczęśliwy z życiówki pasiaka. :)

Na brązowego miałem 3 agresywne uklejki :D

Edytowane przez Wil
  • Like 5

Uuu to ja nie tutejszy :P

Już ponad rok mam taką fryzurkę. Spodobała się i jest, ale zachowajmy też granice dobrego rozsądku bo fryzura to nie woblery ????

Na dniach będzie coś nowego... inny i mało znany materiał do woblerków. Ciągle maluchy! :P

Edytowane przez Wil

Siemka jak malujesz oczka w woblerze bo bardzo ladne są ;)

Już było to pisane kilka razy w jakimś temacie, weź sobie jedno wiertło większe drugie mniejsze. Najpierw większym robisz białą kropke (lub jakiś inny kolor: żółty, czerwony..), jak podeschnie to mniejszym czarną i gotowe.

• 2 tygodnie później...

Ostatnio zrobiłem prowizorkę woblera o długości około 3.5cm i wadze 3-4g. Jestem bardzo zadowolony bo na zawodach pokazał co potrafi, niestety rybki nie były wymiarowe i karta byla pusta :lol:. Dzisiaj znowu udowodnił swoją skuteczność gdy biegałem po pokrzywach w krótkich spodenkach- nie róbcie tego :wacko:

Taki oto czterdziestaczek :P

post-57188-0-99391600-1434052040_thumb.jpgpost-57188-0-16746800-1434052044_thumb.jpgpost-57188-0-40453900-1434052047_thumb.jpg

Były jeszcze dwa wymiarowe okonki, ale na jb ciut za małe :)

Wkrótce dodam filmik z pracą woblera :)

Edytowane przez Wil