Spawciu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 fajny zasuwak taki bardziej agresywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Co najważniejsze jest bardzo stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Mała odskocznia od micro. Boleniówki 6cm i 8cm . Są to moje pierwsze woblery boleniowe a ich praca bardzo mnie zaskoczyła... oczywiście pozytywnie W opadzie fajnie lusterkują, przy szarpnięciach odskakują na boki. Bajka Jutro malowanko Edytowane 5 Lipca 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo ciekawe korpusy Łukasz. Połowią Czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Łukasz, musimy sie dogadać i byś do mnie wpadł na te jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Musimy... Teraz obecnie ide do roboty na budowę, wieczorami woblery. Pod koniec lipca ew. sierpień się zgadamy na przynajmniej 2-3dni wspólnego wędkowania nad bugiem jak i na zalewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Kilka warstw lakieru, stery, podpis, zbrojenie i ustawianie???? Edytowane 13 Lipca 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 siemka powiesz mi gdzie kupujesz stery z nacięciem ??? czy moze sam je wycinasz ??? Oczywiscie stery do jajcaków twoich i jeszcze gdzie kupujesz te kulki ołowiane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kulki są w każdym sklepie wędkarskim -śruciny ołowiane...Stery jak chyba każdy zamawiam u Konrada-poszukaj na jerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wraz z Michałem Maciulewskim postanowiliśmy zrobić mały duet lurebuilderów ???? Tak oto powstał uniwersalny woblerek o długości 4cm i około 2g wagi. Korpsuy wykonuje Michał a ja dokładam wersję kolorystyczną i wykańczam woblerki ???? Próbne wersje i malowanko na szybko: ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Praca uklejeczki jest bombowa. Błyska boczkami jak cholera. Można postawić ją w nurcie. Praca x,kolebie się na boczki. Można ją sprowadzić na głebokość max 30cm. W sam raz na letnie klenie. Edytowane 20 Lipca 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Piękna robota! Przeleciałem caly twój wątek w jeden dzień w pracy i jestem pod wrażeniem progresu! Jesteś przykładem na to że nawet z BARDZO ograniczonym budżetem i odpowiednim samozaparciu można zdziałać bardzo dużo :-)Przegladam przez TT i ciężko mi się szuka tematów, jest na giełdzie twoje ogłoszenie z mikrusami? Wysłane z mojego UMI ZERO przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzięki za dobre słowo. Na prawdę takie pochwały i wpisy w wątku wiele dla mnie znaczą.Wracając do ogłoszenia to niestety nie mam i nie będzie przez najbliższe 2 miesiące. Mam w cholere roboty na targi. Nie łatwo jest pracować na budowie, wracać i siadać do woblerów a wieczorem wyprowadzać psa sąsiadki. Na prawdę jest tego dużo a czasu niewiele.Napisz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Coś tutaj cicho... ???? Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta uklejka fajna fajna, coś mi się wydaje że okoniom by podpasowała tylko że w tonącej wersji co by dalej rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Przed chwilą zabrał mi ją boleń. Zaczeło się pięknie i ładnie... Oznak żerowania większych ryb ni słychu ni widu. Przeszedłem rzeką jakieś 200m dochodząc do zarośnięteto przelewu gdzie można było w miare poprowadzić wobka. Zrobiłem jakieś 10 rzutów, nic. Chciałem już wychodzić z miejscówki bo miałem duży kawał rzeki do zwiedzenia aby dojść do wcześniej ustalonego miejsca z tatą. Mój instynkt podpowiadał mi żeby zostać. Założyłem uklejkę. Pierwszy rzut nic, drugi rzut nic, trzeci rzut iiii...?Widzę falę która od ~2m podąża za woblerem. Pizd,siedzi! Pompa,pompa,pompa i trzask. Widziałem tylko lekko ponad półmetrową łune i płetwe ryby która udeża o tafle wody. Żyłka 0,16 nie dała rady. Dużo osób mi mówiło żebym nie odchudzał zestawu i już drugi wymiarowy boleń odpływa z moją uklejką. Dzisiejsza wyprawa jeszcze trwa, ale zakończy się wizytą w sklepie i zakupem nowej żyłki-tym razem 0,18-0,20. Koniec pie***lenia się z tak cieniutkimi żyłkami w środku lata na zarośniętych rzeczkach przy takiej niżówce. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Przed chwilą zabrał mi ją boleń. Zaczeło się pięknie i ładnie... Oznak żerowania większych ryb ni słychu ni widu. Przeszedłem rzeką jakieś 200m dochodząc do zarośnięteto przelewu gdzie można było w miare poprowadzić wobka. Zrobiłem jakieś 10 rzutów, nic. Chciałem już wychodzić z miejscówki bo miałem duży kawał rzeki do zwiedzenia aby dojść do wcześniej ustalonego miejsca z tatą. Mój instynkt podpowiadał mi żeby zostać. Założyłem uklejkę. Pierwszy rzut nic, drugi rzut nic, trzeci rzut iiii...?Widzę falę która od ~2m podąża za woblerem. Pizd,siedzi! Pompa,pompa,pompa i trzask. Widziałem tylko lekko ponad półmetrową łune i płetwe ryby która udeża o tafle wody. Żyłka 0,16 nie dała rady. Dużo osób mi mówiło żebym nie odchudzał zestawu i już drugi wymiarowy boleń odpływa z moją uklejką. Dzisiejsza wyprawa jeszcze trwa, ale zakończy się wizytą w sklepie i zakupem nowej żyłki-tym razem 0,18-0,20. Koniec pie***lenia się z tak cieniutkimi żyłkami w środku lata na zarośniętych rzeczkach przy takiej niżówce. Kurczę a ja z 14-tką szaleję Aż strach się bać jak jakiś bolek się zamelduje...Co do woblerów to robisz postępy chłopie! Coraz piękniejsze te Twoje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki. Staram się i dopieszczam je non stop Właśnie wracam z nad rzeki. Poza bolkiem nic na kiju się nie zameldowało. 30*C Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Targi tuż tuż. Zapraszam wszystkich na stanowisko 35.A tym czasem przerzuciłem się na pełne stelaże by wszystko musiało być perfect!Pompa pompa pompa!!! Siedzenie po nocach i wyginanie stelaży.Mrówki Nie może też zabraknąć uklejek Oraz Big Groszków których zdjęcia nie dam rady wrzucić. Pozdrawiam i uciekam do drutowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Łukasz co to za materiał? albo mam coś z monitorem ale wygląda jak jakieś tworzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 plan dobry Łukasz, ale nie wiem czy się to sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Łukasz co to za materiał? albo mam coś z monitorem ale wygląda jak jakieś tworzywo Spienione pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) plan dobry Łukasz, ale nie wiem czy się to sprawdziAdamie, co Twoim zdaniem może się nie sprawdzić? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi