adamekkp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 było to już testowane... może Tobie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Wciąż nie wiem o czym mowa Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Boś za krótko w gronie jerkbaitowców, materiał znośny ale nie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dla mnie jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Taki oto czarnuszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Trzecia noc pod rząd przerobiona a jeszcze tyle tego jest... Obawiam się, że nie zdąże Naginam jak tylko się da...Tutaj trochę grochu:I drutowanie uklejek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Struganko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Szybko poszło to struganko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) To są woblery na targi i będą do sprzedania jak coś zostanie z imprezy. Obecnie wycinamy z Michałem kształtki i potem on zajmie się swoją częścią a ja będę kończył gromadkę na targi. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Kolejne uklejeczki, które powstały wspólnie z Michałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No i są... kolejny bajer na targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Co raz to lepsze te Twoje wobki, powli wyrabiasz się. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Co raz to lepsze te Twoje wobki, powli wyrabiasz się. Brawo.Dzięki. Takie słowa motywują mnie do dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Mała migawka z pracowni.1.Natural2.Niebieski3.Olwikowy4.Złoty5.Pstrążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W oczekiwaniu na stery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 lecisz z tematem jak chinczyk w fabryce zabawekale jakosc polska elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Spróbuj przed malowaniem czyścić oczka z podkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Tyle tego mam, że się nie chce dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Może nie powinienem tego pisać...są różne typy osobowości...jednego trzeba głaskać na zachętę, innego w ten sposób się psuje. Mam nadzieję, że komplementa przyjmujesz z pokorą, że na laurach nie spoczniesz, że rozwijać się będziesz w postępie powiedzmy geometrycznym Wil, chwalą Ciebie na mieście. Ludzie z doświadczeniem, mężowie żonom i ojcowie dzieciom, trochę tradycjonaliści, bez internetowego zacięcia, obserwujący Twoją twórczość i Twoją Osobę nie na jerkbaicie, a na żywo, w realu, nad wodą i przy sklepowej ladzie. Stajesz się rozpoznawalny. Pozytywnie. Gratuluję i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) To na prawdę bardzo miła wiadomość. Nie wiedziałem że stoje na takim poziomie po 1,5roku tworzenia woblerów. Na laurach na pewno nie siądę bo lurebuilding dopadł mnie na maxa a takie wpisy do mojego wątku dobrze mnie motywują do kolejnych zmagań z woblerami Dzięki cristovo P.S. Banjo Twoje wobki idą dziś w lakier. Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Kolejna brygada z duetu Zdj przed lakierowaniem:I ekipa dla kol. Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tyle tego mam, że się nie chce dwa razy Zobacz jaka różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na razie jest dobrze, ale przy następnym lakierowaniu sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na Podlasiu to chyba ,,rodzinne'' Dłubaniny co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zielonego nigdy dosyć Teraz siup w lakier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi