Hcv Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No i gotowe... Aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 20mm 3,40g Zapraszam na giełdę gdzie dostępne są uklejki w dobrych cenach. Z góry dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) 1:10? Dobrze że to początek roku ode śpisz sobie na lekcji Edytowane 3 Września 2015 przez adashhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 received_836602586460177.jpegWil nie pij tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Przed szkołą dwie kawki i jakoś idzie Co do tego kielicha to było to najmniejsze naczynie z którego dało się jako tako nalać wody do rozrobienia farby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Kolejna brygada z duetu I ekipa dla kol. Banjoreceived_832105100243259.jpegPozwoliłem sobie wobki potestować. Ale najpierw ocena organoleptyczna . Wobki starannie wykonane, ładnie pomalowane, stery wycięte na ploterze , czysto wklejone. Jak na uczniaków to niezłe wykonanie . Zatem gęba moja cieszyła się na ich widok. A teraz testy. Wobki uzbroiłem w kilka kombinacji:1. Kotwice nr 10 z krótkim trzonkiem - praca delikatna ogonowa X oraz bardzo delikatne lusterkowanie.2. Pojedyncze haki - praca wyraźniejsza, zwłaszcza lusterkowanie.3. Pojedynczy hak na ogonie i na brzuchu kotwica nr 10 - wyraźniejsza praca ogonowa, lusterkowanie trochę zgaszone.Wobki są lekko tonące i można nimi daleko zarzucić mimo, że mają 4 cm. Generalnie delikatna praca ogonowo-lusterkująca. Prawdopodobnie mocniejsza byłaby przy kotwicach nr 12.Otrzymałem to czego oczekiwałem . Jestem z nich zadowolony. Podczas testów nawet wieszały się rybki, zwłaszcza jeden kolor był atrakcyjny (tak jak się spodziewałem). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Piękny opis Banjo tak każdy powinien opisywać przynęty. Same zdjęcie z rybą to nie wszystko.... i nigdy nie ma pewności że to ta przynęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki Banjo za ocenę Fajnie, że się podobają i łowią rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 PB!!! Łowne to to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Pierwsze mrówy. Szału nie ma, ale za to praca bardzo ładna Bezcenne uczucie gdy rozcina się 3 pary gaci a gumek na odnóża nie ma w ani jednych :D Edytowane 6 Września 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Bez jest lepiej, z nogami będą wyglądać jak łysiejące jeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ale maja otwory na nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Przcież mówiłem że to żółwiki a nie mrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 W między czasie zmajstrowałem sobie stojaki na targi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Idziesz do przodu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ważne, żeby się nie poddwwać, a wszystko z czasem do nas przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Prawdziwa torpeda!!! Bardzo gruba rapka na mojego groszka! Mierzyła 72cm. Cieszę się bardziej niż łowca, którym został klient z Gorzowa Wielkopolskiego. Trafił się przy nocnych jazikach Edytowane 26 Września 2015 przez Wil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Jeszcze dzisiejszy tatowy baardzo zimny i wietrzny jazik . ,,Dla mnie groszek musi być ciężki, żebym machnął na drugi brzeg'' Tak oto i jest Na szczęście udało się pstryknąć fotkę bo wypiął się na brzegu. Tatko starszej daty, ale udało się namówić do C&R Cudowne uczucie: Edytowane 26 Września 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Po wielu próbach i przerobionym materiale na groszki wracam do balsy na dobre.Korpusiki 2,7cm pod jesienngo jazia i klenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Po wielu próbach i przerobionym materiale na groszki wracam do balsy na dobre.Korpusiki 2,7cm pod jesienngo jazia i klenia. korpusy.jpg A wcześniej z czego robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Lipa i pcv spienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Lipa faktycznie jest za ciężka do mikro wobków; wytłumia ich charakterystyczną, drżącą akcję. Piana jest bardzo dobra ale nie każda W odpowiednim stężeniu ma właściwości balsy, a dodatkowo jest od niej kilkakrotnie mocniejsza i nie pije wody. Niestety nie jest tak łatwa w pracy jakby się wydawało Z drzewa jeszcze niezła jest samba. Poza tym do robienia dobrze pracujących woblerów innych materiałów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Dokładnie. Jeszcze zależy czy robi się na wkręty, czy też na pełnym stelażu. Ogółem struganko z balsy takich malutkich woblerków to przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi