Hcv Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Pierwsze próbne wersje uklejek i groszka. na zime. Cel uklejek to zejście na 2-2.5m, praca drobna plus lusterko i możliwośc postawienia w bardzo wolnym nurcie oraz prowadzenia "jedynką" Natomiast groszka to praca agresywna, możliwość prowadzenia "jedynką", postawienia w nurcie i również zejście na 2m. Nie wiem jak to wszystko uzyskam, ale może się uda aż zima do nas przyjdzie. Korpusów na próby trochę jest, więc będziemy działać. W piątek dojedzie ponad 10 metrów lipy i będą próbki z innego drzewa niż wyżej pokazana balsa. Edytowane 7 Października 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Łukasz, skąd bierzesz lipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Od forumowego kolegi mi106. Lipa pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Tu troszkę, tam troszkę i gotowe do malowania. Próbna wersja woblera sandaczowego. Nie łowie sandaczy, ale co tam... woblera se zrobię. Edytowane 23 Października 2015 przez Wil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co to za klej którym wklejasz śruciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Przyłapuje kropelką i wzmacniam żywicą epoksydową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dawno tu nie zaglądałem Łukaszu i żałuję ale też dawno nie było mnie na Jerku (to tak w woli usprawiedliwienia ). Widzę, że ktoś tu się regularnie czepia Twojej pasji Normalnie to powinien zarobić w dziąsło ale jeśli to ryby to niech się czepiają jak największe i jak najczęściej :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Bo który facet nie lubi gładziutkich...? Trochę czasu po szkole się znajdzie. Powolutku do przodu. Może dzisiaj psikne je aero? Pozdrawiam Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Najlepiej mi wyszły, więc pokaże. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 No te z wyglądu ładne . Łukasz Ty kozaku haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Brawa dla kolegi za postępy!!!Jednak na szkołę poświęć więcej czasu,bo ciężko się czyta "zrobie se" lub '' chcem", ale wobki ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ok ok poprawie język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ładne malowanie jajcarzy, przy okazji ile one ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Malowanie nowyc genialne, ogólny design na 5+ [emoji7] Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzięki koledzy za dobre słowo. Takie wpisy na prawdę motywują mnie do dalszej pracy.Maluchy mierzą 27mm i wszystkie mają ok. 3,30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I jeszcze takie szkraby. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wil widać u Ciebie duży progres w pracy. Tak 3maj,dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki. Teraz dostałem jakiegoś pier......ca na punkcie każdego szczegółu. Teraz u mnie ma być wszystko cacy bo jak coś zmarnuje lub zepsuje to mam do tego woblera zrazę. Najczęściej oddaje takie dla taty, a jak sie zdenerwuje to niszcze i wyrzucam. Tatko nie wybrzydza, przyjmuje wszystkie i ryby łowi nawet na te po których bym się nie spodziewał że coś je zagryzie. Edytowane 20 Listopada 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Dostępne już od połowy lutego Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Wil 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pixele to chyba Lipiński robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Pixele to chyba Lipiński robi Lipiński i Wil. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja to tam nie wiem. Michał Pater ni z gruchy ni z pietruchy powiedział i tak zostało. Podoba się, to czemu by nie zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem po krótkiej rozmowie z Andrzejem Lipińskim. Napisałem do twórcy z informacją o zdublowanej nazwie. Postanowiłem ją zmienić bo osobiście uznaję to za prawa autorskie. Wiem, że był już jeden konkurs na nazwę woblerków, ale po jakimś czasie Orion przestało mi się podobać i znowu przeszło na groszki. Groszki jak zwykle... kojarzy mi się Leszek Fabjańczyk lub Jakub Podleśny. Ogłaszam więc, kolejny konkurs tak jak na facebooku o nazwę maluszków. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1656830001225225&id=1567827393458820&ref=bookmarks Każdy może dodać nielimitowaną ilość nazw. Jak już wiadomo zaszły zmiany na forum i edycja postów jest niemożliwa. Ten kto może dodaje swoje pomysły na moim fanpagu, a kto nie ten pisze tutaj. Konkurs trwa do sylwestra. Jak będę w stanie to wyniki podam o 2 w nocy. Wygrywa najbardziej pasująca nazwa do moich szkrabów, a zwycięzca otrzyma 3 woblerki. Powodzonka Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Szkrab.Że zacytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi