Skocz do zawartości

Wil Micro Lures

Hcv

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze próbne wersje uklejek i groszka. na zime. Cel uklejek to zejście na 2-2.5m, praca drobna plus lusterko i możliwośc postawienia w bardzo wolnym nurcie oraz prowadzenia "jedynką"

Natomiast groszka to praca agresywna, możliwość prowadzenia "jedynką", postawienia w nurcie i również zejście na 2m.

Nie wiem jak to wszystko uzyskam, ale może się uda aż zima do nas przyjdzie. ;)

post-57188-0-92311600-1444191314_thumb.jpeg

Korpusów na próby trochę jest, więc będziemy działać. B)

post-57188-0-07670300-1444192348_thumb.jpg

W piątek dojedzie ponad 10 metrów lipy i będą próbki z innego drzewa niż wyżej pokazana balsa. ;)

Edytowane przez Wil

• 3 tygodnie później...

Dawno tu nie zaglądałem Łukaszu i żałuję ale też dawno nie było mnie na Jerku (to tak w woli usprawiedliwienia :) ). Widzę, że ktoś tu się regularnie czepia Twojej pasji :P Normalnie to powinien zarobić w dziąsło ale jeśli to ryby to niech się czepiają jak największe i jak najczęściej :D :D :D

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dzięki. Teraz dostałem jakiegoś pier......ca na punkcie każdego szczegółu. Teraz u mnie ma być wszystko cacy bo jak coś zmarnuje lub zepsuje to mam do tego woblera zrazę. Najczęściej oddaje takie dla taty, a jak sie zdenerwuje to niszcze i wyrzucam. :P

Tatko nie wybrzydza, przyjmuje wszystkie i ryby łowi nawet na te po których bym się nie spodziewał że coś je zagryzie. :D

Edytowane przez Wil
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

Jestem po krótkiej rozmowie z Andrzejem Lipińskim. Napisałem do twórcy z informacją o zdublowanej nazwie. Postanowiłem ją zmienić bo osobiście uznaję to za prawa autorskie.

Wiem, że był już jeden konkurs na nazwę woblerków, ale po jakimś czasie Orion przestało mi się podobać i znowu przeszło na groszki. Groszki jak zwykle... kojarzy mi się Leszek Fabjańczyk lub Jakub Podleśny. Ogłaszam więc, kolejny konkurs tak jak na facebooku o nazwę maluszków. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1656830001225225&id=1567827393458820&ref=bookmarks

Każdy może dodać nielimitowaną ilość nazw. Jak już wiadomo zaszły zmiany na forum i edycja postów jest niemożliwa. Ten kto może dodaje swoje pomysły na moim fanpagu, a kto nie ten pisze tutaj. Konkurs trwa do sylwestra. Jak będę w stanie to wyniki podam o 2 w nocy. Wygrywa najbardziej pasująca nazwa do moich szkrabów, a zwycięzca otrzyma 3 woblerki. :)

Powodzonka

Edytowane przez Wil