sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Smark ed. ... albo Gil (by Wil ) Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Piotrek Sukingaad 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Proton, neutron, elektron :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kurcze Janusz i Piotrek dali fajne nazwy ale ja też dam coś do rymu... A imię Jego będzie Kryl! I rymuje i pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A może Jarki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Proponuje Nano-rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Albo nazwij go Andrzej Lipiński hehehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Ja Ci od roku mówię ,że nie wymyślaj jakiś "bzdurnych " nazw na woblerka, bo ludzie i tak zerżną nazwę jak będzie fajna i unikatowa ...Nazywaj swoje wobki od nazwiska lub nicku ..np "Wil z jajem 3cm" ,albo "uklejka Wil 4cm"...i gwarantuję ,że problemy się skończą... Kiedyś od A do Z wymyśliłem pstrąga,zbudowałem ,wymalowałem i nazwałem --> "szaraczek"..to po pół roku spotkałem kilku co robią pstrągi szaraczki..Nie ma sensu ,poważnie..,,....nazwy jedynie od nazwiska i nickuTo moje zdanie,słuchać nie musisz..zrobisz jak uważasz Edytowane 7 Grudnia 2015 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A dlaczego on, może to ona : WILma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Hehe. Będzie to on. Teraz przedstawiam moje 2 pierwsze woblery trociowe dla kolegi z klubu. Pierwsze oklejanie tkaninami. Obydwa mają 7cm długości. Ster 1.5mm. Materiał to lipa i stelaż przez całość z drutu 0.8mm ( niestety tylko taki miałem najgrubszy). Mam nadzieję , że wytrzyma, ale najpierw niech skusi jakiegoś ryba. Pływaki. Widać, na który wobler miałem pomysł na malowanie, a na który nie. Może sukces tkwi w prostocie...? Przypominam o trwającym konkursie na nazwę woblerków. Pozdro Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Wil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regnow Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzięki. jestem w miarę zadowolony z pierwszych trociówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Moze, Willow (był taki film) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Łukasz, nazwałbym tego malucha: wilczek. Taki mały a ma już zadatki na drapieżcę, a przy okazji zahacza o nick :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wszystkim twórcom i nie tylko życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, ciepły, radosnych i spędzonych w rodzinnym gronie,a pod choinką ruzgi. Oczywiście tej z przelotkami. Merry Christmas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Super wyglądają Łukaszu Graty dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzięki. Na dniach zabieram sie za wobki. Najpierw prace domowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nazwa z angielska: grain , peas, seedA po polskiemu: ziarnek, fasolek (miał być on nie ona), okruch A co do trociówek, to nie wiem czy to fotka przekłamuje czy woblery są niedopracowane. Wygląda jakby miały niedoszlifowane nierówności na grzbiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jeśli chodzi o nazwę: Brałka, Stril, Trotka, Trobul, Treesh, takie głupie mi wpadło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Fakt, są to nierówności. To moje pierwsze woblery oklejane tkaniną, więc moim zdaniem nie jest najgorzej. Mają na sobie z 10 warstw lakieru. Przy następnyh się poprawie. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Może WILLiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Fakt, są to nierówności. To moje pierwsze woblery oklejane tkaniną, więc moim zdaniem nie jest najgorzej. Mają na sobie z 10 warstw lakieru. Przy następnyh się poprawie. Pewno trening czyni mistrza powodzenia Will 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) WYNIKI KONKURSU! Zwycięzcą jest kolega Grzegorz Major Mucha(zgłoszenie na facebooku) z nazwą Micro Fish. Micro pasuje do nazwy widniejącej na logo i do wielkości woblerków. Dla mnie była to najlepsza propozycja od samego początku. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i chęci udziału w konkursie. Zwycięzcę proszę o kontakt na mój profil.Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo zdrówka, szczęścia i samych sukcesów nad wodą, prawosławnym Wesołych Świąt, które już tuż tuż. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Koniec leniuchowania. Segregujemy, duże już po kilku warstwach caponu, teraz do nacinki. Małe do gruntowania. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Podobno jazie i klenie lubią kukurydzę, ale czy na pewno tylko to...? Micro Fish: 27mm/3gWkrótce kolejne partie. Wiosna tuż tuż. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi