Hcv Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Żeby życie miało smak raz okuń raz tęczak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Pamiętacie uklejki? Znowu na warsztacie! Dodatkowo ostatnio dumam nad boleniówkami. Prototypy... Mam taką wizję i mam nadzieję, że to będzie to o czym myśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Puzzle zostały rozsypane! Teraz wszystko do Rybomanii trzeba złożyć! g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Masówa Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Łukasz, poprosze kilo tych i pół kilo tamtych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie ma sprawy Leszku. Jeszcze sam Ci je taczką dostarczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Łosz kurde szaleniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Rybomania tuż tuż, jedziemy z tematem na grubo! Rodzinnie Moje miejsce pracy: Miejsce pracy mojej mamuśki! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ale fajnie ,rodzinnie ,super :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mama tylko widzi coś w tym pożytecznego i mnie chwali, tato by ciągle narzekał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Brawo mama! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 "MISZCZU" ????, na stanowisku Twojej mamy leżą nożyczki. Co to za model, firma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tego nie wiem. W Rossmanie je na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Szykujemy się na Rybomanie Jeden z nowych kolorków Cosmos 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Fajoskie,z calownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Klenie będą bić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Klenie będą bić! Okonie !W nizinnych rzekach kleniowych to woblerek bardzo lubiany przez duże garbusy. Można go poprowadzić głęboko i dokładnie(z kontrolą) -co jest z tym wobkiem ! łatwe.Równo trzyma wibracje, bardzo rzadko gaśnie nawet przy powolnym tempie, a jeśli tak stanie to zazwyczaj wiadomo że mamy jakiś strzępek trawki na kotwicybo jego praca jest na wrażliwa na zabrudzenia i od razu to czuć. I to też jest ich fajna cecha -że nie robimy niepotrzebnego "młynu w łowisku" zabrudzoną przynętom.Jednym słowem -kleniowy niezbędnik -Ale! OKONIE!!!! Po ostatnim sezonie, nawet nie podejrzewałem ile garbusów żyje w mojej rzeczce. Kochają Twoje "wariaty" Edytowane 7 Lutego 2017 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki za opinię Remku! Takie słowa motywują mnie do dalszej pracy! W wakacje przywiozę Ci trochę tych wariatów i razem poszukamy O KONI! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Aaa jak kojojowo tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ile razy lakierujesz te klenióweczki - tak z ciekawości pytam, bo sam strugam i myślę że tak 2-3 x wystarczy chyba. Ster wklejasz po malowaniu przed lakierem, czy raczej przed malowaniem i oklejasz go jakąś taśmą ? a te z tyłu bez steru cóż to za dzieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Na moje oko ster jest wklejony przed malowaniem,ale może niech się Łukasz wypowie.Klenióweczki fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Widzę tu za duży pośpiech. Jeśli poprzednia warstwa lakieru nie stężała należycie, to kolejna ją rozpuszcza i mamy widoczne na zdjęciach kropelkowe ogonki. Dla woblera nie ma to znaczenia, obie warstwy uzyskają odpowiednią twardość, tyle że potrwa to dłużej... Suszarka termiczna lub godzinkę dłużej poczekaj przed nałożeniem kolejnej warstwy lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ile razy lakierujesz te klenióweczki - tak z ciekawości pytam, bo sam strugam i myślę że tak 2-3 x wystarczy chyba. Ster wklejasz po malowaniu przed lakierem, czy raczej przed malowaniem i oklejasz go jakąś taśmą ? a te z tyłu bez steru cóż to za dzieło ?Ster wklejam na początku przed wrzuceniem wobka w podkład. Przy malowaniu zaklejam go taśmą malarską do ścian. Nakładam lakier na Micro Fishe od 3 do 7 warstw zależnie od zdobienia. Januszu co do nakładania warstw to nakładam je co 6-7h.W pokoju mam baaardzo ciepło bo około 25°C.Takie zacieki na dupkach to przywiązana żyłka, co by lakier ściekał po żyłce a nie na dupce woblera. Jakby żyłki nie było na końcu dupka zrobiłaby się dwa razy większa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wygląda to mniej więcej tak: Mama okleja stery, wobki lecą do mnie pod aerograf, a później znowu do mamy w celu zdobienia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Takie zacieki na dupkach to przywiązana żyłka, co by lakier ściekał po żyłce a nie na dupce woblera. Jakby żyłki nie było na końcu dupka zrobiłaby się dwa razy większa. Ten patent jest fajny - ja daję cieniuteńki miedziany drucik (z transformatora). Ale jak to robisz że w tych mikrusach nie robi się kropla na dupce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi