urasenty Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wystarczy wbić szpilkę w "dupkę" i nie ma nadlewek lakieru. Prosty i dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Hmmm... nadlewki w mikrusach? Papierek i podcieranie! Ja żadnych szpilek nie stosuję, po prostu co 5 wobków wracam do początkowego i podcieram. W ten sposób woblerek zdąrzy zrzucić lakier tak bym mógł go podetrzeć i nie martwić się o to, że znowu spłynie kropelka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dzięki WIL. Pytam bo... nienawidzę podcierania!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Słowa uznania dla mamy !!! Łukasz chyba mam patent na gięcie przedniego oczka dzisiaj sprawdzę jak idzie na stomatologicznym 0.6 i jak będzie ok dam znać A to coś dla Taty sam często słucham bo też mam syna Edytowane 10 Lutego 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Słowa uznania dla mamy !!! Łukasz chyba mam patent na gięcie przedniego oczka dzisiaj sprawdzę jak idzie na stomatologicznym 0.6 i jak będzie ok dam znaćOk, aby dla mamy się spodobało bo to ona zajmuje się gięciem stelarzy. Ja tylko doginam końcówki i je obcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A w takich koszulkach znajdziecie nas na Rybomani! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 I świat nabrał kolorów! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Uklejka Sharki 4 is back! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W końcu trochę luzu po Rybomani! A tak to wyglądało: A takie oto cukiereczki można było znaleźć u mnie na stoisku No i rzecz jasna dla siebie na sezon też trzeba było coś zostawić. Mam nadzieję, że maluszki się podobają! Czekam na opinie i komentarze! Już wkrótce kolejne, chyba jazie się budzą bo zamówienia rosną z dnia na dzień. PozdrawiamŁukasz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witaj. Jak wielkosciowo i wagowo wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 27mm-3g20mm-2gWiadomo, ręczna robota, każdy ciut inny kształt, waga i praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszP Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witaj.Dzisiaj dotarły do mnie Twoje maluszki.Na żywo wyglądają jeszczelepiej niż na zdjęciach, Jeżeli rybom będą się tak podobały jak mnie, to sukcesgwarantowany.Pozdrawiam.JanuszP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki za info. Samych kabanów życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Robisz większe wersje "Groszków" niż te 27mm - 3g ? Coś na podobieństwo Grochów Odrochów?Uklejka Sharki 4 jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Waga uklejek to około 2g.Na razie większych grochów nie robie. Ten sezon poświęcam na testowanie nowych modeli, które niedługo pokażę. Kto wie może do nowych modeli dołączy Big Micro Fish cos koło 3.5cm? Wszystko będę dodawał na bierząco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Łukasz wszystkiego co najlepsze Za małolata pokazałeś co potrafisz, więc już jestem ciekaw co pokaże dorosłe wcielenie Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Łukasz wszystkiego co najlepsze Za małolata pokazałeś co potrafisz, więc już jestem ciekaw co pokaże dorosłe wcielenie Łukasza Mam nadzieję, że widać zmianę.A będzie tylko lepiej!!! Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Takie urodziny!!! Witaj w świecie dowodów osobistych!!! Najlepszego, proszę pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Najlepszego!!! teraz dopiero zacznie się "życie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Już kiedyś pisałem Tobie w życzeniach żebyś się nie zmieniał Wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Łukasz czekamy na kolejne zdjęcia cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Witam.Oj sporo czasu mnie tu nie było. Czasu brakowało,a to co się u mnie działo prezentowałem od czasu do czasu na mojej fejsbukowej stronie. Do produkcji woblerów dorzuciłem kolejny produkt, czyli kolorowe główki! Część osób ma już moje główki, zachwalają i domawiają. Teraz tylko zostaje malować i malować! Jeżeli temat micro lures to micro Na zdjęciu główki w gramaturze 0.9g 1,8g 3.5g oraz 5g na świetnych i bardzo ostrych hakach #6. Idealne do paprochów oraz jednocześnie do Keitecha 2 calowego! Odnośnie główek, czekam na te dobre słowa i te słowa krytyki. Wszystko analizuję i staram się poprawiać przy kolejnych partiach! Podoba się? Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2017 przez WIL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 I świat nabrał kolorów! Piękne masz te maleństwa bardzo fajnie malowane, masz farby z brokatem czy osobno nakrapiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Piękne masz te maleństwa bardzo fajnie malowane, masz farby z brokatem czy osobno nakrapiasz? Tutaj akurat woblerki oklejane były tkaniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi