Hcv Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Oj dawno tu nie zaglądałem… Witam wszystkich po długiej przerwie!????????♂️ Nawet bardzo długiej…???? Po dobrych kilku latach nieobecności znowu mogę powiedzieć, a raczej Wam napisać… Maszyna ruszyła!???? Wróciłem i nawet coś niedługo będę malować! Na suszarkę wjechało ponad 100szt modelu Micro Fish 20, oraz Micro Fish 27 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Nabrały kolorów! ❤️ Tego się nie zapomina, choć pierwsze próby z aerografem i pędzelkiem po tak długiej przerwie były bardzo niepewne… Teraz chyba najbardziej mozolna robota dla każdego lurebuildera… ???? Czyszczenie oczek???? Zostało tylko nauczyć pływania i gotowe! W końcu... ???? Edytowane 1 Grudnia 2023 przez WIL 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Trochę w innym świetle… Micro Fish 27 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Fajny powrót po latach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Fajny powrót po latach ????Czas najwyższy! ???? Dzięki za miłe słówko! ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilejdilej Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Super wyglądają te woblerki. Jakiej farby używasz jako podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Super wyglądają te woblerki. Jakiej farby używasz jako podkład?Dzięki! Emalia nitro biała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Kolega pokazywał mi Twoje woblery - ładnie wykonane. Pracowały tak, że kleniom na pewno smakują nawet o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Kolega pokazywał mi Twoje woblery - ładnie wykonane. Pracowały tak, że kleniom na pewno smakują nawet o tej porze roku W to nie wątpię! Na bank smakują! Cieszę się, że wykonanie wpada w oko! Nie ukrywam, że dbam o estetykę, a każdy znajomy który mnie zna, wie że podchodzę do tego tematu bardzo poważnie bez chałtury! Dzięki za dobro słówko! Motywacja 10/10 ???? Edytowane 5 Grudnia 2023 przez WIL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Były większe, teraz czas na mniejsze!???? Micro Fish 20, czyli młodszy brat o wadze ok. 2g. Kolorystyka deczko inna, ale w dalszym ciągu bardzo skuteczna! ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Fajnie to wyglada a jakie takie pestki robisz najwieksze i jakie maja parametry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Fajnie to wyglada a jakie takie pestki robisz najwieksze i jakie maja parametry ?20 i 27mm. Mniejszy 1.5-2g wagi, natomiast większy 2-3g wagi. Wiadomo to jest loteria… Długość i waga jest przybliżona, jak to przy hand made- każdy inny! ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Na celowniku Pico 35! ???? To właśnie tego modelu najbardziej mi brakowało na wiosenne klenie! ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Pico 35, fajny rozmiar i kształt. Jaka będzie waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Pico 35, fajny rozmiar i kształt. Jaka będzie waga ?Szczerze to nie pamiętam. Robiłem je kilka lat temu… ????Na pewno podam taką informację w etapie końcowym! Gdyby szczupaki nie wycięły mi całego zapasu zapewne już bym je ważył ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Coraz bliżej! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Ciągle wióry… ???? Do malowania chęci brak, ale nożyk cały czas w ruchu! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Micro Fish 20 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Co prawda dopiero końcówka lutego, ale coś na sezon trzeba mieć! ???? Na szybko kilka sztuk Snake 5! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Coś na wiosenne kropki… ???? Odświeżony model Loco 45. Partia testowa dla lokalnych łowców pstrągów!???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 (edytowane) Trochę pisanek ???? wielkanocnych… ???? W roli głównej Pico 35! Seria tonących lipowych woblerów o przeciążonym korpusie. Szczęście w nieszczęściu co drugi egzemplarz pracuje i myszkuje na boki. ???? Pięknie to wygląda! ???? Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez WIL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 A takie większe , 4,5 cm pływaki będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 A takie większe , 4,5 cm pływaki będziesz robił?Jeśli chodzi o pstrągowy model Loco45 to występuje tylko w wersji tonącej. Mam w planach jeszcze agresywnie pracujący wobler 5cm, coś ala mini trociówka- ale twitch to nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Ostatnia prosta przed tym jak nabiorą kolorów! ???? Kolejna partia Pico35! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 ????Kolejna partia Pico 35!???? Podczas malowania w głowie była prostota, nic zmyślonego, nadzwyczajnego. Teraz się postarałem, wszystko dopieszczone z dbałością o każdy szczegół. Można nacieszyć oko, choć ja sam jako twórca widzę ich z dnia na dzień coraz mniej… ???? Zdecydowanie tegoroczny sezon kleniowy należy do tego woblera! ❤️ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi