adashhh Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jest na czym oko zawiesić, bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki panowie za miłe słowa. Starałem się. Poświęciłem na nie 6h malowania. Tak się złożyło, że była to noc i skończyłem z rana o 6.30 Edytowane 3 Lutego 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 1 i 2 tj czerwony i niebieski to wyszedl ci kapitalnie, zreszta wszysytkie piekne, warto bylo robic tak dluga przerwe w prowadzeniu watku hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Okey. Następny wpis będzie mniej wiecej w połowie wakacji :D Nie no nie można się już opierdzielać. Sezon idzie, trzeba się szykować i zrealizować opóźnione zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jak widać, wystarczą dobre chęci. "Małe" podpytywanie też się przyda, podglądanie jak to robią inni również, lecz własna inwencja jest najważniejsza. Zmierzasz w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Między woblerkami ukręciłem kilka ,,pierzakow''. Mistrzostwo to nie jest , ale sie przyda przy nauce. Z braku materiałow i czasu tylko takie dwa modele mogę kręcić ,,nie będę się bawił piórkami" ? połowią na pewno Edytowane 3 Lutego 2015 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Do spinningu ich raczej nie podczepię Miałem taki skok w bok, że zachciało mi się muchowania, ale nie miałem czasu na produkcje woblerków, a to one są moim ,,żywiołem'' . Na razie cały sprzęt do kręcenia much leży i czeka, bo może jeszcze mi się zachce się w to bawić.Jakoś spinning mnie bardziej wciągnął Edytowane 3 Lutego 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ty jesteś człowiek ,,kombinejszyn" haha. Już Ci to mówiłem , pare razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 coraz lepiej Łukaszu, coraz lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Łukasz wstaw zdjęcia od przodu ok? Te mają szersze stery ??? A co do samego malowania to już 1 liga Edytowane 4 Lutego 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak, zgadza się te mają szersze stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 swietne malowanie czyzby lakiery do paznokci + gabeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Skill rośnie haha. Dzięki panowanie za zainteresowanie wątkiem. Co do gąbki to prawda, użyłem jej razem z pactrą i specyfikami od Rudiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj znalazłem chwilkę czasu i ustawiłem wobki. Bardzo fajna agresywna praca. Chciałem nagrać filmik, ale mój telefon przez chwilę wyostrza obraz, a potem jak na złość rozmazuje. Przy okazji zabrałem ze sobą mojego małego pomocnika. Przydał się do odganiania kaczek Dałem mu chwilkę przerwy, bo się trochę denerwował. Widać nie chciał im odpuścić. Brawo Wojtuś! Edytowane 6 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Yyy gdzie Ty mieszkasz Wil? ja za oknem mam taki widok:: Edytowane 6 Lutego 2015 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Zadam to samo pytanie? Mieszkam w Białymstoku, a śniegu ni widu ni słychu. Pride nie przesadzaj. :D Edytowane 6 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 U mnie w Gorlicach zima pełną gębą w Krośnie podobnie Nie przesadzam, ani nie narzekam, teraz mam dużo czasu na struganie, siatkówkę, łyżwy, snowboard... fuck, mam za dużo hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) A ja właśnie chcem sprzedać swoją deskę. Haha nie ma śniegu nie ma gór, więc jaki jest sens? Teraz bardziej wciągnąłem się w lurebuilding i wędkarstwo. Na razie tak zostanie, ale jak sypnie śniegu po kolana to najprawdopodobniej deska nadal będzie użytkowana. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Tak wygląda moja przydomowa rzeczka w której ustawiam woblery. Woda bardzo mocno spadła Edytowane 7 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Fajna zazdroszcze cos tam mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Mieszka tam bardzo dużo zwierząt, od kaczek przez ryby po bobry, a nawet szczury wodne Łowiąc tam bardzo dużo osób wyśmiewa się ze mnie, ale jak pokażę jakąś rybę to --- tacy wracają do domu.Miny ludzi są na prawdę cacy. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Szkoda że zamieszkuje tam jeszcze jeden gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 "ten" gatunek występuje wszędzie i to jest smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ojj tego gatunku jest tam więcej, niż ryb. Wszędzi jakieś butelki, papierki, pełno kipów . Po prostu jedno wielkie wysypisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi