ziober Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Wiecie może kto to robi i gdzie można kupić te przypony? Pozdrawiam Edytowane 14 Lipca 2014 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 dorado gorzów wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki szpiegu, wiadomo coś czy w necie tym handlują? bo cuś nie widze... Edytowane 14 Lipca 2014 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) tak skontaktuj się z Rafałem Prorokiem na facebooku albo tytaj http://jerkbait.pl/user/48877-proraf/ super przypony a i jeszcze lepsze agrafki Edytowane 14 Lipca 2014 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 mają morskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kolego strona Predator Fishing masz wszystko czego ci potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rozgas mają i to bardzo dobre :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 maja morskie samochód podniesiesz z dna Bałtyku a nie strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 jedną agrafkę wyprostowałem odczepiaczem z dobrą linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Polecam te wyroby... od wielu lat używam i na rybie mnie nie zawiodły. Tak jak teraz patrzę na moje to się zastanawiam dlaczego w lokalnym sklepie ucięta jest informacja o producencie no ale już go znam Rózga ja łowie na 10 kg ale miałem w łapie i 15 i 35kg... wyglądają mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 tak skontaktuj się z Rafałem Prorokiem na facebooku albo tytaj http://jerkbait.pl/user/48877-proraf/ super przypony a i jeszcze lepsze agrafki 20140714_135530.jpg U mnie miarka się przebrała z tymi przyponami, szlag mnie już trafia. Nie wiem czy trafiłem taki beznadziejny sort czy jakoś wyrobu uległa pogorszeniu. Wczoraj pękł mi wolfram (10kg) na 2kg rybie. Agrafki notorycznie się rozpinają, wyginają. Już trochę przynęt straciłem. Nie są to tylko moje spostrzeżenia a również innych którzy używają tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 15 lat lowie tymi agrafkami i raz mi strzeliła na sumie ale była to agrafka rozmiar 16 wiec miała prawo więcej nie miałem takich akcji ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja używam do UL tych o wytrzymałości 5 kg z racji subtelnych i mało rzucających się w oczy agrafek . Złego słowa nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi