Tomus Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Fenwic Aetos A701MFS - Proszę o wszelkie opinie o tym kijaszku.. Jak leży w ręce, jak czuć pstryki, jego moc itp. Oraz czy jest wart swojej ceny !!!Za wszelkie informacje w góry dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 rozumiem, że temat spadł na 2 stronę i ciężko go było odszukać, ale z chęcią Ci pomogę. Proszę http://jerkbait.pl/topic/7116-w%C4%99dki-fenwick/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Cześć, mam Aetosa, ale A702MFS... Mogę Ci polecić tego kijaszka, bo jest bardzo lekki, ma duży zapas mocy, fajną akcję, bajery takie jak tytany, SK2 itd.Jest mega czuły, co mnie czasem nawet wkurza, ale zazwyczaj przynosi pożytek. Jednoskład pewnie jest jeszcze bardziej czuły czego bym nie mógł znieść... Na dziś chyba jednak wziąłbym Avida, bo nie podoba mi się jakość wykonania jak za te pieniądze...No i jak to bywa w amerykańcach c.w. mocno zaniżone... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie porównujmy czułości Aetosa do Avida. Miałem sporo lat Avida a i mam Aetosy. Jak chcesz porówbywać czułość to bierz co najmniej Legenda pod uwagę a nie Avida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeśli chcesz zobaczyć krzywą ugięcia lub dowiedzieć się wszystkiego o tej wędce to dzwoń: 782 433 838. Fotkę mogę jutro wkleić w ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Od świeże temat. Mogę prosić o jakieś opinie tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 F5. Posiada ktos Fenwicka 2,24cm 10-28g? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi