_ronin Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam... mam jedno wolne miejsce na wyjazd do Gamleby nad zatokę Gamlebyviken.Termin 15-23 maja koszt około 1,5tys.transport samochodem zapewniony. Przy kalkulacji na 3 osoby wychodzi po 1,6tys. GG:5992561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 W związku z pytaniami odnośnie ceny odpowiadam : Wyjazd zlecam EventurCena 1200zł. na osobę przy kursie z dnia dzisiejszego / całość 12000 koron/ W cenę imprezy wliczone są: - zakwaterowanie w domku 4 - osobowym - 2 łodzie z silnikami spalinowymi 10 KM - mapy batymetryczne, pełna informacja o łowisku - ubezpieczenie turystyczne Warta Travel Prom :313zł. od osoby / bez kajut z fotelami lotniczymi/ wyjazd 15.05 godz. 20.30 powrót 23.05 godz.20.30 Przejazd samochodem: startuję z Warszawy , mogę zabrać kogoś z wawy lub zgarnąć po drodze.za paliwo nic nie płacicie. Razem : około 1550zł. za całość wyprawy plus jedzonko we własnym zakresie. http://www.wyprawynaryby.pl/gamlebyviken.html p.s : można zarezerwać prom z kajutami koszt około 470zł od osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o informacje do poniedziałku do tego czasu muszę potwierdzić rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Cytuję: mapy batymetryczne, pełna informacja o łowisku ....\ Upewnij się.... A jak się nie upewnisz to daj znać na priv. Opcja płatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 brak już wolnych miejsc, mam już komplet osób na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi