szpiegu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam Pytanie może dziwne ale czy ktoś w Polsce sprzedaje taką odzież http://www.rapalaworld.com/prowear.php?s=aWQ9MSZzaXZ1PXByb3d lYXImdHlwZT0xJnA9MSZoPTI3cmhKaXhmRQ%3D%3D kurtka wygląda dość sensownie z tego co widziałem na stronie Rapali posiadają oni większy asortyment odzieży wędkarskiej niestety w Polsce jeszcze nigdy nie miałem okazji przyjrzeć się z bliska tym produktom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Grzesiek a raptor zły? :)rapali sie zachciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Raptor super jest ale ta kurtka ponoć kosztuje 170 zl poza tym maja inne fajne ciuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Widziałem tą kurtkę w grudniu na allegro, tylko dowiedziałem się za późno...Na stronie Normarka odzieży Rapali nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.szczupak.pl/index.php?site=shop∂=info& ;id=2447 tu jest cos podobnego ale droga (Ron Thompson) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Widziałem tą kurtkę w grudniu na allegro, tylko dowiedziałem się za późno...Zgadza się, była za nieco ponad 150PLN ale poszła szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Używam neo rapali, całkiem niezłe. Oddychacze uzytkowałem intensywnie z dwa sezony, gdyby nie słabe buty ( model z gumiakami) byłoby oki ( membrana niczego sobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Używał ktoś butów do brodzenia Rapali Prowear, te brązowe? Jak wypadają na tle konkurencji w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jest jakiś sklep w Pl z odzieżą i woderami bo na aaledrogo nic prawie niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Miałem kilka lat temu kombinezon Rapala ProWear . Bez rewelacji. Po kilku godzinach deszczu woda ciekła mi po kregosłupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi