wobler129 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 WitamDopiero zaczynam podchody za pstrągiem Mam pytanie; jaki cw. polecilibyście do woblerków do 5cm np hornet ? Myśle o kiju ok 2.40 dzieki za podpowiedzi To zależy. Kije seryjnej produkcji, a kije od rodbuilderów nieco się różnią. Dodatkowo blank blankowi nierówny. Polskie cw. jest nieco omylne, należy również wziąć pod uwagę moc kija itd. Powiedz jeszcze w jakiej wodzie chcesz łowić - może nie dosłownie. Opowiedz chociaż trochę o charakterze wody - o szybkości nurtu, głębokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 WitamDopiero zaczynam podchody za pstrągiem Mam pytanie; jaki cw. polecilibyście do woblerków do 5cm np hornet ? Myśle o kiju ok 2.40 dzieki za podpowiedzi To zależy. Kije seryjnej produkcji, a kije od rodbuilderów nieco się różnią. Dodatkowo blank blankowi nierówny. Polskie cw. jest nieco omylne, należy również wziąć pod uwagę moc kija itd. Powiedz jeszcze w jakiej wodzie chcesz łowić - może nie dosłownie. Opowiedz chociaż trochę o charakterze wody - o szybkości nurtu, głębokości Witam rzeczki raczej małe 3 do 4 m szerokości nurt zróżnicowany ale miejscami naprawde szybki głębokość do 1m ale są też dołki ponad 2m . Raczej chodzi mi o kij seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 rzeczka 4 metry szerokosci i potrzebujesz kija 2.40? hmmm ja bym sie rozejzal za czyms w okolicach 2.10 ... z wedek seryjnych sa premier i avid (znam, posiadam i nimi lowie) ... sa tez i inne w regalach shimano, s?nger, SPRO i sportex widzialem odpowiednie wedki do twoich wymagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 rzeczka 4 metry szerokosci i potrzebujesz kija 2.40? hmmm ja bym sie rozejzal za czyms w okolicach 2.10 ... z wedek seryjnych sa premier i avid (znam, posiadam i nimi lowie) ... sa tez i inne w regalach shimano, s?nger, SPRO i sportex widzialem odpowiednie wedki do twoich wymagan Jednak chyba 2.40 jest dużo wysokich skarp , kolega udostępnił mi 2.10 i troche krótki . dzieki przejrze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam a co sądzicie o TEAM DRAGON 2.45 7-21g ? KONGER world champion impuls lub turbo 2.40? Mialem kije dzis w reku i pasują mi tylko czy są warte ceny ? Ewentualnie co za taką cene mozna jeszcze dostać ;ok 400pln dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 rzeczka 4 metry szerokosci i potrzebujesz kija 2.40? hmmm ja bym sie rozejzal za czyms w okolicach 2.10 ... z wedek seryjnych sa premier i avid (znam, posiadam i nimi lowie) ... sa tez i inne w regalach shimano, s?nger, SPRO i sportex widzialem odpowiednie wedki do twoich wymagan No i w cenie avida 7' Composite Developments EXT 7' 3-14 gr na Fuji SiC Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mozna zawsze sie rozejrzec za uzywancem. Co jakis czas cos sie pojawia na f. sprzedam/kupie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mówię o nowej wędce. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pojawila sie cena 400zl... W zwiazku z tym wypowiedz j.w. Temat cen jest ogolnie rzecz biorac sliski bo zalezny od wielu zmiennych. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 W sume racja - chodziło mi o porównanie z Avidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi