analityk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam takie wrażenie, ze w Polsce brakuje jeszcze firm kompleksowo obsługujących wędkarzy np.: - sklep, - wypożyczalnia sprzętu, - szkółka, - zorganizowane wyjazdy na ryby (lokalne i pozalokalne), - własne łowisko to już byłoby na maksa itp. Jak myślicie czy taka kompleksowa usługa trafiłaby w zapotrzebowanie wędkarzy czy raczej nie ma sensu tego razem łączyć bo takie firmy jako oddzielne już istnieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Każdy, przynajmniej sądzę, każdy wędkarz, który zabiera się za tego typu interes jest naładowany wielkim ładunkiem pozytywnej energii.Później dopiero czas i takie kwiatki, jak m.in. słynna w środowisku, tablica Rapali, weryfikują rzeczywistość Układy, zależności i ....... koniec bezludnej wyspy.Dawno byłeś w KROKODYLU? Ja byłem po otwarciu i teraz. Jest inaczej. Czytaj gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Bywam w Krokodylu we Wrocławiu to moje podstawowe miejsce zakupów - wg mnie fajny sklep. Więcej takich dobrych sklepów nie znam. Czy są jeszcze we Wrocławiu (lub okolicznych miastach) takie fajne (lub lepsze) sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Cześć, Jeśli chodzi o prywatne łowisko, to najszybciej i najpewniej zrobić kawałek rzeki z pstrągami i lipieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Cześć,Jeśli chodzi o prywatne łowisko, to najszybciej i najpewniej zrobić kawałek rzeki z pstrągami i lipieniami Niestety też najtrudniej... Jeżeli wogóle, jest to w naszym kraju mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Niestety też najtrudniej... Jeżeli wogóle, jest to w naszym kraju mozliwe. Sory za odgżanie kotleta. Ale nurtuje mnie takie pytanie. Można wydzierzawić ":kawałek" rzeki??Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Sory za odgżanie kotleta. Ale nurtuje mnie takie pytanie. Można wydzierzawić ":kawałek" rzeki??PzdrNie. Coś ok. 80% wód płynących jest w dzierżawie PZW a reszta to dzierżawa sp. rybackich. Te które są czasami w ofertach RZGW są to ciurki łączące jeziora lub rzeka tylko z nazwy a w realu to coś wyprostowane ileś tam lat temu i jest bardziej rowem melioracyjnym niż rzeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Sory za odgżanie kotleta. Ale nurtuje mnie takie pytanie. Można wydzierzawić ":kawałek" rzeki??PzdrTak...http://www.malawisla1.pl/O_nas.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Na terenie RZGW Gdańsk w przyszłym tygodniu do wydzierżawienia rzeki: Brzeńca, Stradanka, Dąbrowka, Kamionka.A w RZGW Warszawa na czerwiec :Lubieńka i Ochnia a już na marzec rzeka Prawda.Przyznam że nigdy nie słyszałem o tych rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi