hose4ras Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 witam! mam problem z okresleniem wytrzymalosci wedki i nie wiem jaka plecionke kupic, chodzi tutaj o wedke savage gear road runner trigger 198cm cw do 70g akcja fast, jest to wersja traver skladajaca sie z 4 sekcji. nie ma na niej zadnych innych info i na necie tez wiec nie wiem jaka moze miec wytrzymalosc, prosze o pomoc, pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 http://savage-gear.pl/?a=news&opcja=show&id=25&idkat=1&idpodkat=1&archiwum=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Pewnie jakieś + 20 lbs będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 mam nawinieta power pro 0,23 na shimano calcutte 251 i zastanawiam sie czy do tego kija lepiej kupic jakis niskoprofilowy multiplikator czy moze calcutta ogarnie przynety 15-20g. wedka ma podana gurna granice cw i jest to do 70gr ale czy da sobie rade z takimi przynetami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ...górną granice a nie gurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi