popper Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zdaje się, że mój monitor wymaga gruntownego przemycia. Pitt wielkie gratki za poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czy to już 1 kwietnia?? Super wymyślone Tak na biegu czy pod wpływem jakiegoś natchnienia ?? :mellow: Jak nie chcesz konkurencji to namiar do deale....tzn rodbuildiera na priv <_< <_< A tak na poważnie to również gratuluję poczucia humoru jak i pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ...cholera i znow wszystko na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? o to samo chciałem zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? o to samo chciałem zapytać.... noja to sobie mysle ze ma to cos wspolnego z krajem w ktorym wlada jakis leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chodzi o tego Lecha z legendy o Lechu, Czechu i Rusie ??? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? Sienkiewicza by się czytało, to by się wiedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ...cholera i znow wszystko na mnie... Przecież wiemy, że to wszystko Twoja wina. Nic nowego <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tarłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? o to samo chciałem zapytać.... Oj Liachy, Liachy Lektur się nie czytało to, choć może film obejrzyjcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 krzysiu ty sie lepiej nie madruj to w sobote zobaczysz jak sie moze pod twoim slimem rozstepuje za kazdym rzutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ciekawy artykulik.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no uśmiałem się do łez @pitt -gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dla mnie Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 pitt a tak przyokazji to ciekaw jestem ile czasu minie jak znowu ktoś wypali, że łowił plecionką o średnicy 0,15 mm JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 pitt a tak przyokazji to ciekaw jestem ile czasu minie jak znowu ktoś wypali, że łowił plecionką o średnicy 0,15 mm JW nie wiem ile. ale dzisiaj juz bylo chyba kilka razy... dzien bez plecionki o srednicy to dzien stracony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krist444 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 zono koguta Q-wa zajebiste szkoda tylko ze az na tyle prawdziwe \Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ciekawy artykulik.pozdrówkaTowarzysz Mao - wiecznie żywy? Podobno Lenin? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Fajnie, że się podobało. Od ostatniej publikacji minęło trochę czasu (ponad miesiąc) ale związane to było z podmianą platformy. Teraz jest już na prostej i ... za chwilę będziemy publikować jak przed wymianą starej, ledwo dychającej platformy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Super -pitt rewelacja ,jak na dobranoc to jeszcze polewam .Jak ty to chlopie wykombinowales.ps.biorac pod uwagie ze zlowilem w tym roku detkie na trola to Mi juz do gumofilca niedaleko .Przestudjowalismy calo karte batometryczna okazalo sie ze gumofilce staly na spadku kolo kapci .Nie bedzie trodno je wytropic podazaja za stadami pantofli .ps .@gumo nie bierz prosze na serjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dobre i na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Teraz jest już na prostej i ... za chwilę będziemy publikować jak przed wymianą starej, ledwo dychającej platformy Znaczy raz na miesiąc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 dziekuje i ciesze sie, ze sie podoba ... smiech to zdrowie jak na to wpasc? to proste ... trzeba czytac uwaznie posty i katalogi wedkarskie ... potem troche ziola ... i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Sieciowo-katalogowo-wędkarskie pittu pittu Doskonałe <_< brawo!!!Przydało by się jeszcze parę kfiatkuf... Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A co to jest ten Lechistan :blush: ??? o to samo chciałem zapytać.... noja to sobie mysle ze ma to cos wspolnego z krajem w ktorym wlada jakis leszek Się zdaje, że w Lechistanie włada... nooo... Lech!!!A nie Leszek.... P.S. Mifku - widzę, że nie po raz pierwszy wszystko na Ciebie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 W sam raz na dlugie zimowe wieczory.Caly tekst przesmieszny, bedacy przy okazji krytyka naszych (jako ogołu wedkarzy) przywar...taka wspolczesna Monachomachia... Ale jest tam kilka szzcegolnych rodzynkow - Lekki cast, Opad, Qra czy Nippon z ta kontaminacją (wtórne skażenie)... Ale mnie najbardziej rozsmieszyl fragment o gumofilcu: GumofilcTryglodyta wędkarski używający prymitywnych narzędzi i technik połowu. No i fakt, nie da sie ukryc...sa o wiele bardziej nowoczesne metody polowu <_< ....na miedziana muszke, czy ładunek (w lato ktos sie mnie zupelnie powaznie pytal czy plyne lowic na wedke czy ladunek bo jak na ladunek to mi lodki nie pozyczy), ze o kilku urzadzeniach z 5cm zywcem na koncu nie wspomne... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Zdaje się, że mój monitor wymaga gruntownego przemycia.

Pitt wielkie gratki za poczucie humoru
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi