Skocz do zawartości
  • 0

ABC wędkarskich frazesów – czyli, kiedy się mózg się lasuje

popper

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czy to już 1 kwietnia?? :mellow: :mellow:

:lol: :lol:

Super wymyślone Tak na biegu czy pod wpływem jakiegoś natchnienia ?? :mellow: :mellow: Jak nie chcesz konkurencji to namiar do deale....tzn rodbuildiera :mellow: na priv <_< <_<

A tak na poważnie to również gratuluję poczucia humoru jak i pomysłu

• 0

pitt

a tak przyokazji to ciekaw jestem ile czasu minie jak znowu ktoś wypali, że łowił plecionką o średnicy 0,15 mm

:huh:

JW

nie wiem ile. ale dzisiaj juz bylo chyba kilka razy...

dzien bez plecionki o srednicy to dzien stracony... :mellow:

• 0

Fajnie, że się podobało. Od ostatniej publikacji minęło trochę czasu (ponad miesiąc) ale związane to było z podmianą platformy. Teraz jest już na prostej i ... za chwilę będziemy publikować jak przed wymianą starej, ledwo dychającej platformy :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Super -pitt rewelacja ,jak na dobranoc to jeszcze polewam .Jak ty to chlopie wykombinowales.

ps.biorac pod uwagie ze zlowilem w tym roku detkie na trola to Mi juz do gumofilca niedaleko .Przestudjowalismy calo karte batometryczna okazalo sie ze gumofilce staly na spadku kolo kapci .Nie bedzie trodno je wytropic podazaja za stadami pantofli .

ps .@gumo nie bierz prosze na serjo :mellow:

• 0

A co to jest ten Lechistan :blush::blush:Embarassed ???

o to samo chciałem zapytać....

noja to sobie mysle ze ma to cos wspolnego z krajem w ktorym wlada jakis leszek :mellow:

Się zdaje, że w Lechistanie włada... nooo... Lech!!!

A nie Leszek.... ;)

P.S. Mifku - widzę, że nie po raz pierwszy wszystko na Ciebie :D

Pozdrowienia

• 0

:lol:

W sam raz na dlugie zimowe wieczory.

Caly tekst przesmieszny, bedacy przy okazji krytyka naszych (jako ogołu wedkarzy) przywar...taka wspolczesna Monachomachia... :D

Ale jest tam kilka szzcegolnych rodzynkow - Lekki cast, Opad, Qra czy Nippon z ta kontaminacją (wtórne skażenie)... :lol:

Ale mnie najbardziej rozsmieszyl fragment o gumofilcu:

Gumofilc

Tryglodyta wędkarski używający prymitywnych narzędzi i technik połowu.

No i fakt, nie da sie ukryc...sa o wiele bardziej nowoczesne metody polowu <_< ....na miedziana muszke, czy ładunek (w lato ktos sie mnie zupelnie powaznie pytal czy plyne lowic na wedke czy ladunek bo jak na ladunek to mi lodki nie pozyczy), ze o kilku urzadzeniach z 5cm zywcem na koncu nie wspomne...

Gumo