popper Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zdaje się, że mój monitor wymaga gruntownego przemycia. Pitt wielkie gratki za poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czytajac ponizsze pytania ...mnie sie OZ,Lbs-y itd nie podobają i już,jesli ktos opowiada/pisze mi o wedce w uncjach i stopach to prosze grzecznie o przeliczenie na nasze lub robie to sam jesli naprawde chce sie dowiedzieć co i jak... musze szczerze powiedziec, ze patriotyczny background porusza sie na niveau karnawalowych przebierancow, naprowadzajac na temat kolejnego artykulu ... o absolutnie innych frazesach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 trafiłeś @pitt jak to mówią w sedno tarczy pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 @krzychu, dopiero teraz zauwazylem, ze masz nowy layout ... to permanent make-up czy taki gawiedziany tattoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 przyznasz że Mao w barwach Kiss wygląda powalająco pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 chłopaki przestancie bo padne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 przyznasz że Mao w barwach Kiss wygląda powalająco pozdrówkanormalnie sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ...mnie sie OZ,Lbs-y itd nie podobają i już,jesli ktos opowiada/pisze mi o wedce w uncjach i stopach to prosze grzecznie o przeliczenie na nasze lub robie to sam jesli naprawde chce sie dowiedzieć co i jak... musze szczerze powiedziec, ze patriotyczny background porusza sie na niveau karnawalowych przebierancow, naprowadzajac na temat kolejnego artykulu ... o absolutnie innych frazesach No faktycznie wtopiłem tak więc ground£ z Twojej strony jak najbardziej zasłużony i nieunikniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Zdaje się, że mój monitor wymaga gruntownego przemycia.

Pitt wielkie gratki za poczucie humoru
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi