pioo Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Siema, Wyskrobałem sobie korpus i chciałbym uzyskaż pracę podobną do rapali FLARAP. Wiecie może jak rozmieszczone jest obciążenie w tym woblerze?? Korpus kształtem "przypomina" flat rapa 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Cześć,Było już kilka tematów o zdjęciach RTG i "rozbebeszonych" woblerach. Tu masz ostatni:http://jerkbait.pl/topic/5488-zdj%C4%99cia-rentgenowskie-i-nie-tylko-budowa-wobler%C3%B3w-warto-obejrze%C4%87/?hl=%2Bzdj%C4%99cia+%2Brtg#entry1477526Jak byś tu nie znalazł, to może wyszukiwarka pomoże...PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zależy z czego masz korpus. Jeżeli z balsy to gram olowiu na wysokości przedniej kotwicy wystarczy jezeli z lipy to nieobciàżał bym wogòle najistotniejszy I tak pozostaje kàt steru i uszka powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja też szukałem i chyba nie ma nic o flat rapie.... Rendgenów tego właśnie wobka "ni ma". Sprawdziłem , że wobler waży 7g razem z kotwicami. Z balsy już z wklejonym stelażem przez całość ok3,5g. Plus spore kotwiczki i kołeczka to będzię może z 4,5g. Plus lakier kilka warstw pewnie z 5,5. A więc rady kolegi spinnermana wydają sie jak najbardziej właściwe. Myslę , że gram góra dwa i powinno być git. Sprawdze Piotrek i jutro dam znać ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi